Caroline Fleming køber villa til 25 mio.

Kendte
Det ser ud til, at baronessen har besluttet sig for at blive boende i Danmark efter købet af villaen. Hun har i årevis boet i London, men flyttede sidste år hjem til Danmark, som hun dog kun omtalte dengang som et stop-over. (Foto: Scanpix)

Baronessen lider ikke af pengeproblemer - hun har købt villa i Hellerup for en formue.

Da prins Joachim, prinsesse Marie og deres to børn sidste år flyttede til Paris, hvor prinsen skulle uddanne sig inden for militæret, kunne den tidligere baronesse Caroline Fleming flytte ind i familiens gemakker i Klampenborg.

Her har hun siden boet til leje, men da prinseparrets søn, prins Henrik, fik vejrtrækningsproblemer, og coronavirussets udbredelse samtidig eskalerede i Europa, valgte prins Joachim og familien at tage hjem til Danmark.

Det betød, at Caroline Fleming igen måtte se sig om efter en ny bolig.

Den har hun nu fundet, skriver BT, der beretter, at Caroline Fleming har købt en villa i Hellerup til intet mindre end 24,5 millioner kroner. Det er otte millioner mere, end den tidligere ejer gav, da vedkommende købte villaen i 2017.

Villaen, der ifølge BT's oplysninger er 227 kvadratmeter stor, har syv værelser.

Det koster kassen at bo i et af de mest mondæne kvarterer i Danmark. Foto: Byrd/ Jacob Gren

Caroline Fleming har tre børn. Den yngste, Nicholas, har hun med ekskæresten, fodboldspilleren Nicklas Bendtner, der også for nylig har luftet tankerne om at flytte ud af København og lidt længere nordpå.

Prins Joachim, prinsesse Marie og deres to børn, prins Henrik på ti år og prinsesse Athena på otte, har boet på Amalienborg, siden de kom hjem fra Paris.