Brøndby-ejer: Vi er snart klar med en spændende træner

Sport
Jan Bech Andersen fortalte på generalforsamlingen i Brøndby, at en ny cheftræner lurer lige om hjørnet. (Foto: Foto: Lars Poulsen/Polfoto)

Der går ikke lang tid, førend Brøndby har en ny cheftræner klar. Sportsdirektør siger inden sæsonafslutningen.

Brøndbys fans skal ikke vente ret meget længere, førend klubben fra den storkøbenhavnske vestegn kan offentliggøre navnet på den cheftræner, der skal afløse den midlertidige løsning på posten, Auri Skarbalius.

Sådan lyder meldingen fra afgående bestyrelsesformand og hovedaktionær i klubben, Jan Bech Andersen, på generalforsamlingen tirsdag.

Og ifølge ham bliver det et spændende navn.

- Vi er tæt på en ny træner. Meget tæt på. Inden for kort tid forventer jeg, at bestyrelsen kan præsentere en meget spændende person og profil, siger Jan Bech Andersen på generalforsamlingen.

Sportsdirektør Troels Bech vil ikke komme med en konkret dato, men han bekræfter, at en ny træner snarest vil være ansat.

- Vi forventer, at det bliver meldt ud inden afslutningen på denne sæson, siger sportsdirektøren.

Et af de varmeste navne i rygtestrømmen har været den tidligere Arsenal-kaptajn Tony Adams, og tidligere tirsdag løftede han sløret for, at han er et emne.

- Jeg har mødtes med Jan Bech Andersen flere gange. Han er en fantastisk fyr, og jeg holder meget af ham og hans visioner for klubben, siger Adams til BT.

- Brøndby er en fantastisk fodboldklub. Sikkert den største og bedste i Danmark. Så selvfølgelig er jeg interesseret i trænerjobbet, lyder det fra Arsenal-legenden.

/ritzau/