Bookmaker: Dette par må forlade 'Vild med dans' fredag aften

Danske Spil er ikke i tvivl om, hvilket par der må forlade 'Vild med dans' fredag aften. (Foto: Foto: Uffe Weng/Scanpix)

Danske Spil er ikke i tvivl om, hvilket par der må forlade 'Vild med dans' fredag aften.

Underholdningsprogrammet ’Vild med dans’ på TV 2 er i fuld sving.

Fredag aften løber det femte afsnit af 2017-udgaven over skærmen, og spørger man Danske Spil, er de ikke i tvivl om, hvem der ryger ud, når kampen på dansegulvet er slut fredag aften.
De laveste odds er på roreren René Holten Poulsen og dansepartneren Jenna Bagge.

- Vi er ret sikre på at René Holten Poulsen for første gang må en tur i omdans, og vi tror også det bliver hans tur til at forlade showet. Rene og Jenna har uge efter uge været blandt de lavest scorende hos dommerne, og nu tror vi ikke seerne vil holde hånden over dem mere, siger oddsansvarlig Peter Emmike Rasmussen i en pressemeddelelse og tilføjer:

- Man skal huske på, at Vild med Dans er en danse- og popularitetskonkurrence. Det handler altså lige så meget om, hvem seerne synes godt om, som det handler om, hvem der danser godt. Det kan altså være, at en af grundene til, at René, selvom han har været blandt favoritterne til at ryge ud siden starten, er blevet reddet af seerne gang på gang.

René Holten Poulsen var sidste fredag det store samtaleemne, da han fik med grovfilen af dommer Britt Bendixen, der ikke var tilfreds med den unge idrætsudøvers danseevner.
Hun antydede sågar, at han var uintelligent.

- Jeg har hele tiden troet, at du var en højt begavet mand. Men hvis ikke du kan lære at danse bedre på en uge, så er du ikke så begavet, som jeg troede,« lød de hårde ord fra dommeren, sagde Britt Bendixen.

Udtalelsen vakte røre blandt seerne på de sociale medier, og mange mente, at den karismatiske dommer burde fyres. Siden har hun dog undskyldt til René Holten Poulsen.