Bolt hævder at have skrevet kontrakt med fodboldklub

Sport
Usain Bolt har længe luftet sine planer om at trække i fodboldstøvlerne, når hans atletikkarriere var slut. (Foto: Foto: Wikus De Wet/arkiv/AFP)

Den pensionerede sprinter vil afsløre sin nye arbejdsgiver tirsdag morgen, skriver han på Twitter.

Verdens hurtigste mand, jamaicaneren Usain Bolt, hævder at have skrevet kontrakt med en fodboldklub.

Det skriver flere internationale medier, heriblandt ESPN.

31-årige Bolt er indehaver af verdensrekorden i 100 meter løb, men gik på pension sidste sommer efter en glorværdig karriere, hvor det blandt andet blev til otte olympiske guldmedaljer.

Bolt har tidligere luftet sine tanker om at trække i fodboldstøvlerne, når hans atletikkarriere var forbi.

Og søndag skrev han på Twitter, at han nu har indgået en aftale med en fodboldklub.

- Jeg har skrevet under med en fodboldklub. Find ud af, hvilken klub der er tale om på tirsdag klokken otte (klokken ni tirsdag morgen dansk tid, red.), skriver Bolt i tweetet.

Usain Bolt har længe været stor fan af det britiske storhold Manchester United. Han har tidligere været på prøvetræning i den sydafrikanske klub Mamelodi Sundowns og havde planlagt en træning i den tyske klub Borussia Dortmund i marts.

- Det er noget, jeg gerne vil. I marts skal jeg på prøvetræning i Dortmund, og det vil afgøre, hvad jeg skal gøre. Hvis de siger, jeg er god, og jeg har brug for lidt træning, så vil jeg gøre det, sagde Usain Bolt i et interview med Daily Express i januar.

- En af mine største drømme er at skrive kontrakt med Manchester United. Hvis Dortmund siger, jeg er god nok, så vil jeg fortsætte og træne hårdt, tilføjede Bolt ved samme lejlighed.

/ritzau/