Bodil Jørgensen opereret igen - men kommer hjem til jul

Den folkekære skuespiller gennemgik i tirsdags endnu en operation som følge af den ulykke, hun var ude for i 2014. Det gik heldigvis godt, og hun kan derfor fejre jul hjemme sammen med familien.
Bodil Jørgensen er netop blevet opereret, men kan heldigvis holde jul hjemme.
Bodil Jørgensen er netop blevet opereret, men kan heldigvis holde jul hjemme. FOTO: Scanpix

Skuespilleren blev tirsdag den 22. december opereret.

Her fik hun fjernet skinner i kravebenet, der var sat i efter ulykken i forbindelse med filmoptagelser på Mandø i 2014, hvor hun var i overhængende fare for at miste livet. 

Skinnerne var begyndt at stikke ud under huden, og de var til ubehag for Bodil Jørgensen. Derfor skulle de ud. Operationen tæt mod jul var egentlig sat til mandag, men den blev udskudt en dag.

Heldigvis gik den godt, og Bodil er nu kommet hjem for at fejre jul, fortæller skuespillerens mand, Morten Søborg til Billed Bladet:

Jeg hentede hende ved 14-tiden på hospitalet, og der var hun noget groggy. Bodil havde været i fuld bedøvelse, og senere på dagen, da bedøvelsen fortog sig, begyndte det selvfølgelig at gøre ondt, og nu ligger hun og sover.

Julefreden kan sænke sig

Bodils mand fortæller, at parret skal holde jul i deres hus nord for København med børnene Johannes, Østen og Rigmor, og det er ham, der står for middagen.

Det tegner altså til at blive en god jul for hele familien. Og Bodils mand er da også mest spændt på, hvordan det skal gå med dansen om juletræet.

Men vi håber Bodil i morgen (juleaften, red.) vil være i stand til at løfte armene nok til, at vi kan nå omkring træet.

Se også:

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.