Vagter fra helvede

Dette er et blog-indlæg og ikke et udtryk for Avisen.dk's holdning. Hvis du finder, at indlægget er æreskrænkende eller indeholder injurier, så send en mail til tip@avisen.dk.

O.K. Sig det bare, hvis du er alfons, narkobaron og våbenhandler. Måske endda sladderjournalist og pornoproducent. Men indrøm aldrig – i mit nærvær – at du arbejder for EuroPark og bare gør dit job. For jeg får simpelthen udslæt på fornuften. Jeg er direkte allergisk over for din slags, og jeg tænker: Er du overhovedet et rigtigt menneske med hjerte og bløde punkter?

Jeg mener, hvad bilder du dig ind? Sådan at stå på lur bevæbnet med kikkert og girokort og vente, indtil jeg har forladt min bil. Hvem er du? Er der også en side af dig, der kommer glad hjem fra arbejde og kysser dine børn. Jeg håber det. Men jeg er ikke sikker.

Mit eksempel: Jeg har brug for at parkere på havneområdet Indiakaj i København for at se en film hos et filmselskab. Jeg har ingen grund til at snyde, eftersom filmselskabet gerne leverer mønterne til EuroPark-automaten. Men den virker ikke! Ergo tager den ikke mod penge. Ergo bliver jeg nødt til at parkere uden at betale.

Først kom bøden. Nu får jeg også trusler om inkasso og retssager. Over for dine advokater påstår du nu, at automaten virkede den dag. Jeg kan ikke modbevise det. Dig, den lokale bødebøddel, får altså også lov at være dommer i denne sag.

Du gør jo bare dit job, siger du. Nåh! Fordi der står i din jobbeskrivelse, at du skal være et dumt svin. Kære fjende, jeg forstår. På værste Stasi-manér er du havnet på EuroParks lønningsliste, men jeg trygler: Hop af! Gør det, og andre vil følge.

Og du kan igen gå til selskab og med hævet hoved og stolthed i stemmen berette om, hvad du laver. Thi hvis alle sagde nej til at være håndlanger for alskens grådige parkeringsselskaber, var der ikke længere noget, der hed parkeringsbøde. Tænk over det!

Dette er et blog-indlæg og ikke et udtryk for Avisen.dk's holdning. Hvis du finder, at indlægget er æreskrænkende eller indeholder injurier, så send en mail til tip@avisen.dk.