Tvillingesøstre ramt af lynet

Dette er et blog-indlæg og ikke et udtryk for Avisen.dk's holdning. Hvis du finder, at indlægget er æreskrænkende eller indeholder injurier, så send en mail til tip@avisen.dk.

Mens to 14-årige tvillingsøstre fra Hee ved Ringkøbing stod under en paraply i weekendens tordenvejr slog et lyn direkte ned i paraplyen.
Pigerne blev herefter indlagt på sygehuset, skriver Ringkøbing Amts Dagblad.
Stephanie og Michelle Jeppesen var på vej til stationen i Hee, da lynet slog ned i paraplyen, som Michelle bar. Hun blev kastet til jorden, mens Stephanie fik et chok. Alligevel troede de 14-årige søstre ikke på, at de var blevet ramt af lynet.
?Vi tænkte jo, at hvis man blev ramt af et lyn, ville man dø. Og vi følte, at vi havde det okay,? forklarer Stephanie Jeppesen til Ringkøbing Amts Dagblad.
Men kort efter blev de opmærksomme på nogle røde plamager på Michelles hals og brystkasse.
?Og jeg begyndte at mærke en trykken i brystet og få svært ved at trække vejret. Så jeg blev kørt til Herning Sygehus, hvor de konstaterede, at jeg havde en puls på 156, og at mit hjerte ikke havde den rigtige rytme,? forklarer Michelle, der desuden havde brandmærker ned af venstre arm samt et par trykkede ribben fra faldet.
Dagen efter blev begge piger udskrevet, men mandag blev de imidlertid igen indlagt. Denne gang på Ringkøbing Sygehus.
?Vi fik ondt. Det trykkede i brystet, vi blev svimle, og vi skulle kaste op. Derfor blev vi indlagt og udskrevet igen tirsdag,? forklarer Michelle.
På mandag begynder de igen i skole uden synlige skader.
?Lægerne sagde, at havde vi ikke haft paraplyen med, var vi nok ikke blevet ramt. De sagde også, at vi var utroligt heldige, det ikke gik værre,« siger den ene søster.

Dette er et blog-indlæg og ikke et udtryk for Avisen.dk's holdning. Hvis du finder, at indlægget er æreskrænkende eller indeholder injurier, så send en mail til tip@avisen.dk.