Tid til Internationale Mandedag

Dette er et blog-indlæg og ikke et udtryk for Avisen.dk's holdning. Hvis du finder, at indlægget er æreskrænkende eller indeholder injurier, så send en mail til tip@avisen.dk.

Så skal vi høre dem klynke igen. De stakkels feminister, som på trods af, at de forlængst har vundet ligestillingskampen, elsker at iklæde sig offerrollen, og hvert år - på netop denne dag - fylder megafonen med skingre krav om respekt.

Hold nu inde, kvinder. Vi holder så meget af jer, se bare, hvor fint, lillemanden har vasket op og ordnet fint, når I idag kommer kommer hjem fra jeres internationale protest-dag. Altså, hos det fåtal i feminist-slænget, der ikke er gået LESBIAN, og derfor slet ikke behøver udkæmpe nogen kønskamp.

Kom bare hjem til mig og se, så vil I vide, at det er tid til at skrotte den lilla ble én gang for alle, og istedet indføre Mændenes Internationale Kampdag .

Hos mig og konen forløber dagen således:
Jeg står op klokken 10 i 7 hver morgen, laver morgenmad og smører madpakker, hvorefter jeg følger mine børn i skole. Imens putter konen.
Jeg henter dem også gerne om eftermiddagen. Og køber ind. Og laver mad. Og vasker op. For mor arbejder ofte sent.
Hvis lyset er gået på bilen eller der skal hænges en ny lampe op i stuen, så er det sandelig også min afdeling. Faktisk står min kone kun for at sætte tøjvask over, idet, hun påstår, jeg er komplet farveblind. Til gengæld må jeg gerne lægge tøjet sammen, når jeg har sunget godnathistorie for ungerne.

Hvis min kone læser det her, slår hun mig ihjel. Påstår, det er løgn. Ligesom dengang, min far og hans generation kom hjem til lillemor, som stod klar med fodskammel og brun sovs. Dengang kunne tidens mand heller ikke se problemet.

Derfor foreslår jeg en årlig fridag til alle os mandfolk, der er holdt op med at bestemme, hvor skabet skal stå. Ih, hvor skal vi hygge! Først skal vi ud og se fodbold, så skal vi på bodega, og til allersidst skal dagen fejres på nærmeste bordel. Måske kan vi opnå grupperabat.

Der er hele 700 bordeller i Danmark, forlyder det i tag stilling mand.dk -kampagnen, der vil forbyde sexkøb. I dag afholder de demo på Rådhuspladsen. Senere spiser de økologisk mad. Jeg kaster op i rødstrømpe-farver over al deres politiske korrekthed. Især taget i betragtning, at de prostituerede nu danner Sexarbejdernes Interesseorganisation, alene fordi er de imod frelste kvindeforeninger.

Se dét er, hvad far kalder feminisme. Vi kigger ind på Store Mande-dag.

Dette er et blog-indlæg og ikke et udtryk for Avisen.dk's holdning. Hvis du finder, at indlægget er æreskrænkende eller indeholder injurier, så send en mail til tip@avisen.dk.