Talent test til dine børn er nu en realitet

Dette er et blog-indlæg og ikke et udtryk for Avisen.dk's holdning. Hvis du finder, at indlægget er æreskrænkende eller indeholder injurier, så send en mail til tip@avisen.dk.

Børn og deres skjulte genetiske talenter!


Hvem kan ikke huske tilbage fra deres barndom og hvordan vi I folkeskolen  skulle lære at spille blokfløjte, bage kager, lave træ figurer, skrive digte og udregne matematiske algoritmers!
Mine forældre måtte pines igennem timer af tonløse melodier, spise brændte kager og julegaver som bestod af et brat med et skævt søm!
Idag 30 år senere er jeg en forsker og har jeg lært at jeg er god til matematisk og kemi men talentløs I køkkenet og helt tonedøv!
Jeg så en interessant artikle fra Kina ”Genetisk IQ test” den anden dag hvordan forældre får deres børn  gentestet fra en tidlig alder for at finde ud af hvilke skjulte talenter de har og hvilke uddannelser de skal investere i; musik, kunst eller ingenuer.

http://www.funeducation.com/News/IQ-Test-Information/genetic-iq-tests-to-begin-in-china

Forsker fra adskillige lande bl.a. Kina og USA har igennem de sidste 10 år fundet en del gener (genetiske variationer) som er relateret til vores udvikling af vores psyke, neurotransmitter og måden vi lære bedst på.
Disse gener er ansvarlig for reguleringer af vigtige neurotransmittere og proteiner som har medvirkning på vores hjernes funktion. For eksempel er det blevet bevidst at børn med de visse variationer af COMT og KIBRA genet bearbejder hukommelse af information på forskellige måder og kommunikation forskellig samt nogle af variation er forbundet med en højre risiko for at udvikle ordblindhed og dysgrafi.

Gener afslører vores talenter

Forskerne mener af disse gener kan afsløre vores talenter ved at fortælle os hvordan vores hjerne fanger og husker informationer og hvordan vi bedst udnytter denne viden til at træffe beslutninger og opnå størst succes I vores karrierspor.
Som forsker er jeg meget interesseret i genteknologi og vi ved allerede meget idag med hensyn til gener og udvikling af psykiske sygdomme, og andre vigtige hjerne funktioner men talent gentester er stadig meget nyt og spaendende i forhold til vores nye generation. Jeg kigget lidt rundt efter hvem der tilbyder disse gentester her i Europa og fandt kun et firma som rent faktisk var dansk. http://newlifegenetics.com/dna-talent-test/


Er fremtiden at vi begynder at genteste vores børn i forhold til hvilke skoleuddannelser er bedste for dem hvis de vil opnå højst succes?  
Kan de nye generation blive gentestet og specialiseret allerede som børn til de blive de næste Beethoven,  Picasso eller Jamie Olivers.

Dette er et blog-indlæg og ikke et udtryk for Avisen.dk's holdning. Hvis du finder, at indlægget er æreskrænkende eller indeholder injurier, så send en mail til tip@avisen.dk.