Svin, ænder og kebab - valget i korte træk

Dette er et blog-indlæg og ikke et udtryk for Avisen.dk's holdning. Hvis du finder, at indlægget er æreskrænkende eller indeholder injurier, så send en mail til tip@avisen.dk.

VORHERRE BEVARES

Hermed kort referat af folketingsvalget.

Anders Fogh får kebab i den gale hals, og lover pludselig at alle de afviste asylvoksne og deres asylbørn ville blive lukket ud af Røde Kors-fængslet, men statsministeren bliver lynhurtigt klar over at en så human kovending sætter vælgernes tillid på spil.

Derfor bliver han nødt til at udskrive valg.

Socialdemokratiet kører straks deres grundigt gennemtænkte valgslogan i stilling: Velfærd eller skattelettelser? , men meningsmålinger viser, at danskerne hverken vil dø på hospitalsgange eller undvære et friværdi-baseret outdoor-spa, hvorfor kampagnen spreder forvirring.

Naser Khader melder sig på banen sammen med en lang række kendisser, der desværre ikke har forstand på politik, og derfor bliver nødt til at overlade mumleriet til Khader, der kun har to hjertesager på programmet: Svin, svin, svin og Flere ænder .

Khader indrømmer i interview, at han på væggen har billeder af sig selv i leopard-underbukser, og egentlig hellere vil have sort arbejde som den første integrations-prins i Kongehuset, hvorfor han forlanger at statsministeren udnævnes til kongelig undersøger

Pia Kjærsgaard får sig endnu en ansigtsløftning, og går til valg på retten til at gøre grin med profeten Muhammed.

Mogens Camre gør også grin med vælgerne, fordi han slet ikke vil vælges alligevel, og så mener han også, at Khader tænker som en arabisk tæppehandler.

Men faktisk er det SF, der sælger til overpriser, for de har ikke råd til at indfri deres valgløfter - hvilket gør socialisterne så populære, at de fordobler deres mandater i Folketinget.

De Radikale halverer til gengæld deres andel af taburetter, da Margrethe Vestager vælger at gå på powershopping sammen med Helle Thorning.

Socialdemokraternes Henrik Sass Larsen har også ladet sig infiltrere (af Venstre), men selv om alle garvede politiske journalister kender dén historie, så vælger Ekstra Bladet at afsløre agenten tre dage før valget med det resultat at Jens Rohde bliver fyret fra TV Radio, fordi han ikke var klog nok til at lyve. Sass bliver genvalgt.

Det hele ender altså med, at alt er som før – bortset fra at integrationsminister Rikke Hvilshøj er ked af at blive skældt ud hele tiden, og derfor hellere vil være bankassistent.

Statsministeren er nu også blevet så klog af skade, at han ligesom andre jævne danskere spiser på McDonalds, selvom verdensfirmaet ikke lægger en krone i skat herhjemme.

Helle lover igen at slå Fogh næste gang .

 

Dette er et blog-indlæg og ikke et udtryk for Avisen.dk's holdning. Hvis du finder, at indlægget er æreskrænkende eller indeholder injurier, så send en mail til tip@avisen.dk.