SpinShows - forny dig Jersild!

Dette er et blog-indlæg og ikke et udtryk for Avisen.dk's holdning. Hvis du finder, at indlægget er æreskrænkende eller indeholder injurier, så send en mail til tip@avisen.dk.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at spinshowet med Peter "Tupe" Mogensen & Michael Christiansen er mit absolutte ynglings TV-program for tiden. Jersild & Spin er blevet en tynd kop te, er det ikke?

Hvad kan/skal Jersild forbedre? Jeg syntes godt om duoen Qvortrup og Lotte Hansen(meget sød), nu er der kommet nye folk til. Måske burde Krause-Kjær overtage DR2 s spinprogram helt. De gange Krause har medvirket, har han styret det hele.

Jersilds avisreferater i udsendelserne syns jeg ikke om, det er old news, og vi har jo læst de aviser. Hurtige centrale TV-klip er bedre til, at sparke debatten igang.

Jersild skal måske overveje et nyt design i studiet. TV2News spinprogram slår hårdere fordi de kloge kommentatorer står oprejst. Det er også smart, at alle ved, at Mogensen er lidt rød og Christiansen er lidt blå. Og så har de begge været meget tæt på magten. Jersilds eksperter har ikke været så tæt på statsministeriet længe.

I Jersild-spin sidder de og visker. Der er større armbevægelser og chancelyst på TV2. Det er vigtigt, at programmerne tør gøre forsøg på at forudsige fremtiden, og ikke kun snakker om ugen der gik.

Programmet Mogensen og Christiansen er mere tilgængeligt fordi det genudsendes mange gange. Måske skal DR2 kopiere TV2news succes med Qvortrup i rød hjørne og Krause i blå hjørne? Ellers skal DR2 tilbyde noget  nyt unikt? I øjeblikket er Jersild et radioprogram med billede på. Jersilds eksperter har ikke rigtigt turdet, at være uenige, såvidt jeg husker. Uenighed kan da være meget interessant og spændende.

Jersild-programmet skal udvikles så det kommer på omgangshøjde med TV2News. Det fortjener gamle DR! Hvad mener bloggerne?

Dette er et blog-indlæg og ikke et udtryk for Avisen.dk's holdning. Hvis du finder, at indlægget er æreskrænkende eller indeholder injurier, så send en mail til tip@avisen.dk.