Poulsens lille hjælper siger Send Khader hjem

Dette er et blog-indlæg og ikke et udtryk for Avisen.dk's holdning. Hvis du finder, at indlægget er æreskrænkende eller indeholder injurier, så send en mail til tip@avisen.dk.

Til
Politisk Chef Ingrid Reumert
Christiansborg
1240 København K
Mærket: Ansøgning til stilling for Jørgen Poulsen

I har hermed fundet den rette mand til jobbet! At få Jørgen Poulsen på rette kurs, mens jeres fine parti styrtdykker mod spærregrænsen, er ganske enkelt mit speciale. Jeg er vant til at håndtere stressede situationer og kan samarbejde på tværs af IQ, alder og hudfarve, som det er efterlyst i jeres flot gennemarbejdede stillingsopslag.

Hvad angår udarbejdelsen af politiske udspil, så lad mig straks være konkret:

1) Jørgen Poulsen - for dine 700.000 nødhjælpskroner køber vi en række tv-reklamer, hvor helt igennem åndsforladte kendisser som Hikke Rørlykke, Fisse Sisker og Sofie Malker-Kassen får airbrush-tatoveret partiets eneste politiske budskab på deres nøgne krop. Forestil jer sloganet Flere hænder hen over sådan en bred håndbold-bag - det sælger stemmer! Alternativt køber vi hele partitoppen ind i den kommende af TV 2 s Varm på is .

2) Vi rekvirerer en spindoktor til samtlige medlemmer af Ny Alliance. Kun denne person udtaler sig offentligt. De grove overfald indenfor partiets rækker vil således falde drastisk, og der vil være en god chance for, at befolkningen på et tidspunkt forstår, hvad NY s politik helt præcist går ud på.

3) Vi kører Naser Khader ud på et sidespor. Rige indvandrere og frelste halalhippier støtter ham stadig, men opdager sandsynligvis snart, at han ALDRIG har tænkt sig at gøre noget godt for landets asylansøgere. At formanden taler som om, han er lam i den ene side. og desuden er berygtet for at være den stiveste diller i saunaen, er en skamplet på den kreative klasses foretrukne parti. Hvorfor ikke give Folketingets største hofnar en marokkopude på knoppen, og så ellers sende ham tilbage til de varme lande? 

4) Vi gør Malou Aamund til partiformand. Hun er så pæn, og snakker ikke så meget om politik. Og så ville hun ALDRIG gå i seng med Anders Fogh på den måde, Naser Khader gør det.

Håber snart at høre fra jer.

Dette er et blog-indlæg og ikke et udtryk for Avisen.dk's holdning. Hvis du finder, at indlægget er æreskrænkende eller indeholder injurier, så send en mail til tip@avisen.dk.