Pind frygter S kommer til magten?

Dette er et blog-indlæg og ikke et udtryk for Avisen.dk's holdning. Hvis du finder, at indlægget er æreskrænkende eller indeholder injurier, så send en mail til tip@avisen.dk.

Læste denne artikel om at Søren Pind frygter at S kommer til magten i 10-15 år, hvis efterårets forhandlinger falder til jorden.

Det kan man selvfølgelig godt frygte og skabe vilde historier om, hvis altså man er ærke liberal, for tanken må da næsten være lige så frygtelig, som at have et rødt sind og se hvordan den såkaldte liberale politik bliver udført i dagens Danmark.

Et år og et par måneder har Venstre regeringen siddet nu, efter Liberal Alliance, Konservative og Dansk folkeparti pegede på deres liberale ledestjerne - Venstre.

Hvad er der så sket igennem dette ene år, som skulle være så godt, at Søren Pind frygter jordens undergang hvis vi overgår fra kontrolleret sund liberal politik til ødsel socialistisk politik - igen.

Personligt må jeg da sige, at S og R regeringen (hvem gider nævne SF igennem de fire år) faktisk skuffede mig, for jeg stemte som altid på en af disse to partier, og deres løfter om den sociale politik inden de valgt valget, stod ikke helt mål med Corydons og Vestagers konkurrencestat politik - Om politikken var nødvendigt er en anden sag.

Her kommer Søren Pinds bange anelser, eller tåbelig spin kunne man sige, ind i billedet. Det er jo snart jul, og så er det tid til at købe en julekalender med 24 låger ligesom her, og det er jo netop hvad man skulle formode Venstre har åbnet op for. Nulvækst sagde de inden valget, og Liberal Alliance prøvede at skrue den endnu mere, Konservative kan ikke finde fodfæste og DF har som altid travlt med at se mørke spøgelser, så de gled udenom dette. Nu har Venstre så valgt at give 0.5 forøgelse af den offentlige sektor, indføre grænsekontrol ved meget få grænser, sikkert meget effektivt hvis kriminelle er så dumme at de ikke kan finde Tønder overgangen eller en af de andre. Derudover, så har Venstre også gået hårdt til værks med de kornfede uddannelses institutioner og selvfølgelig alt hvad der hedder langsigtet politik indenfor kerne områderne som vind-energi og rentable langsigtet miljø tiltag.

Med tanke på de 10 års kommunistisk politik under vko, og hvad der er sket det seneste år - Får vi så den værste socialistiske politik hvis den liberale blok skulle falde fra hinanden?

Hvis jeg var ærke liberal, så ville jeg nok drømme om at Corydon vendte tilbage frem for at frygte det, og som socialist så vil jeg nok frygte at få de radikale og højre socialdemokraterne tilbage - Som ganske almindelig lønmodtager og skattebetaler, så frygter jeg dog begge parter, for politik virker til at være meget kortsigtet og populistisk, og er det ikke netop grunden til at pengene ryger ned i et sort hul af ligegyldighed?

"- Alle skal gerne kunne komme ud af forhandlingslokalet med æren i behold. Det bliver svært nu. Jeg er oprigtigt bekymret. Hvis det her ender galt, bliver konsekvenserne meget barske, sagde Søren Pind."

Dette er et blog-indlæg og ikke et udtryk for Avisen.dk's holdning. Hvis du finder, at indlægget er æreskrænkende eller indeholder injurier, så send en mail til tip@avisen.dk.