Pas på! TERM-Modellen kan dræbe dig

Dette er et blog-indlæg og ikke et udtryk for Avisen.dk's holdning. Hvis du finder, at bloggen er æreskrænkende eller indeholder injurier, så send en mail til tip@avisen.dk.

Hvis din læge har været på et TERM-kursus, og bruger TERM-modellen, bør du skifte til en anden læge omgående.

TERM-modellen er opfundet af psykiater Per Fink fra Forskningsklinikken for funktionelle lidelser på Aarhus Universitetshospital, og har en sjællandsk afdeling ved navn Liaison-psykiatrisk (forsknings)-enhed lokaliseret på Bispebjerg Hospital i København.
Her hersker bl.a. Morten Birket-Smith, en af finkens mange logebrødre.
Per Finks farlige projekter er sponsoreret af Trygfonden, og af medicinalindustrien, der støtter op om projektet TERM, ved hjælp af store pengesummer og reklame for TERM.

TERM-modellen har til hensigt at konvertere alle eksisterende sygdomme til psykiske lidelser.
Man forsøger at præsenrere TERM som mere uskyldig end den er, det gøres ved at bruge sygdomme, der kan være svære at dokumentere objektivt, f.eks. kronisk træthedssyndrom, fibromylagi og piskesmæld.

Disse sygdomme ligger dog på den internationale ICD-10's liste over sygdomme.
Per Fink og hans tilhængere har dog konverteret disse fysiske sygdomme til psykiske lidelser - det er i sig selv uhyggeligt nok, men Fink er ude efter samtlige sygdomme, som han vil konvertere til psykisk sygdom.
Dette gør han under sin nye "paraplydiagnose" BDS, som står for "Bodily distress syndrome". 
Herunder kan han putte alle sine såkaldte funktionelle lidelser ned i samme hat. bl.a. somatiseringsangst, funktionel overbygning, osv. Men det er lige meget, det hele kan nemlig sagtens koges i samme gryde, for Per Fink har til hensigt at konvertere al sygdom til psykiske lidelser under BDS.

Per Fink har allerede opfundet en hel række diagnoser der slet ikke er godkendte og som slet ikke eksisterer i virkeligheden, men han lader, som om diagnoserne er reelle og verificerere.
Der er tale om de diagnoser, som nu alle er under BDS-diagnosen, hvorfor behandlingen er den samme. 

Per Fink lader også som om resultaterne af hans undersøgelser beviser, at hans behandling virker, men ingen kan få aktindsigt i disse såkaldte beviser. End ikke Sundhedsstyrelsen vil give os aktindsigt i den såkaldte "dokumentation"
Vi er ret sikre på den ikke findes. 

Per Fink benytter begrebet smerte, som "indgangsdør" til konvertering af fysiske sygdomme til psykiske lidelser.

Da smerte opfattes subjektivt i hjernen af alle mennesker, påstår Per Fink, at alle smerter derfor er psykiske.
Så uanset om man er hjertepatient eller har kræft er ens smerter psykiske.

Behandlingen er mindfulness og lykkepiller, antipsykotisk medicin og epilepsimedicin - alle ekstremt farlige medikamenter - ikke for psykisk sygdom men for SMERTER!!!
Denne "behandling" dækker over farlig uredelig forskning med mennesket som forsøgsperson, hvilket de færreste ville gå frivilligt med til.

TERM's forsøgsenheder kan derfor have svært ved at skaffe kunder i biksen, men ikke længere, nej nu er der nemlig kø - kø til hjernevask og "fried brain".

TERM-klinikkerne har nemlig for længst fundet ud af, at de nemt kan rekruttere sygemeldte borgere fra kommunerne.
Det kan være borgere, der under trusler om fratagelse af sygedagpengene, ikke tør sige nej til dette såkaldte behandlingstilbud.

Det kan også være langtidssygemeldte på kontanthjælp, der under trusler om fratagelse af kontanthjælpen, ikke tør sige nej.

Mange i denne gruppe aner dog ikke hvad TERM er, og de får ikke at vide det er forskning, hvilket er det mest uhyrlige ved disse henvisninger, og naturligvis ulovligt.

Hvis et mennesker skal deltage i forsknings-forsøg skal det være 100% frivilligt. 
Forskning er ikke et reelt verificeret behandlingstilbud, så henvisning til forskning, som en reel behandlingsmulighed er ulovligt! 

Borgere har ret til at afvise dette såkaldte tilbud og kan i den forbindelse henvise til "Helsinki-deklarationens punkt 20. om forsøgspersoner og frivillighed.
Deklarationen blev lavet efter. 2. verdenskrig for at undgå de horrible forsøg i stil med dem nazisterne tvangs-udførte på mennesker under krigen.


Term er forsøg i tråd med de nazistiske menneskeforsøg, udfra det helt samme menneskesyn, hvor man ikke tillægger det enkelte menneske nogen værdi i sig selv.
TERM-modellen er blottet for empati, og den klare agenda er, at få indbildt patienten at TERM er vejen til at blive rask, eller at få det bedre. 
TERM-modellen underviser læger i at lyve og i "at lade som om de lytter."

Noget af det mest farlige ved TERM er, at mange fysisk syge ikke bliver udredt for selv livsfarlige sygdomme i tide.
TERM-læger fortolker nemlig alle symptomer som "emotionel kommunikation" og mener derfor, at f.eks. brystsmerter er psykiske, selv om der kan være tale om en livsfarlig blodprop i hjertet.

Finder man så senere hen ud af, af patienten har en hjertssygdom, siger TERM-lægerne bare at denne også har manifesteret sig pga. det psykiske.

Mange aner ikke noget om TERM, og det er også meningen det skal være så tilsløret som muligt, indtil de har fået etableret TERM-klinikker over alt i landet, og fået befolkningen til at tro på på at al sygdom sidder mellem ørerne.

TERM har fået frit spil fordi de har mange penge i ryggen til at promovere dette kæmpe fupnummer.

De tilbyder kurser til nu alle behandlergrupper, og almindelige læger som kan have svært ved, at diagnosticere en patient og som har travlt, kan hurtigt falde for TERM-modellen da denne hurtigt og effektivt putter folk i rette kasser.

Vi vil dog mene, at seriøst intelligente og ordentlige læger ikke vil falde for dette vås - TERM er livsfarligt, men alligevel ved at få tag i hele det danske sundhedsvæsen.

Trygfonden sparer uhyrligt store pengesummer ved ikke, at udbetale arbejdsskadeforsikringer, og eventuelle behandlinger, for bliver folk ikke raske hurtigt, så siger TERM at smerterne og evt. træthed (alt der gør man ikke kan arbejde) er psykisk, og så er man ikke berettiget til at få forsikringspenge udbetalt.

Medicinalindustrien tjener uhyrlige summer på alle de farlige piller, og får samtidig afprøvet deres virkning, og det i forskellige kombinationer og doser, på disse sygemeldte borgere.

Det er efterhånden en kendt sag, at syge her i landet ikke regnes for værdige, hvis ikke de kan arbejde, men kan de bruges, så kan man jo lige så godt bruge dem som førsøgsdyr, og dør de af det er de billigere for samfundet.
Det er win-win i et system som vores, der er uden empati.

Det mest uhyggelige er, at TERM-modellen dikterer, at lægen skal være stoisk overfor bivirkninger af den medicin de afprøver på borgeren. Dvs. at TERM-læger helt uansvarligt afprøver medicin, der kan være livsfarlig, og ignorerer hvis personen får bivirkninger af medicinen. Så skal man evt. bare sætte dosis op eller forsøge med endnu stærkere medikamenter.

Mange kommuner har allerede modtaget TERM-undervisning i jobcentrene, og sagsbehandlerne henviser gladeligt deres klienter til TERM-behandling, for de har jo fået besked på ikke at indstille til pension eller fleksjob.
På denne måde kan kommunerne spare uhyrlige summer ved, at komme af med kronisk syge klienter, der kan parkeres i psykiatrien mens kommunerne håber de dør af behandlingen, så koster de nemlig ikke samfundet noget.
Alternativt bliver de fastholdt på kontanthjælpen på ubestemt tid, for efter en gang "fried brain cocktail" er det tvivlsomt hvor meget tankevirksomhed man har tilbage. 
TERM-behandlingen svarer til det kendte "hvide snit."
Og nej det er ikke overdrevet, og det er ikke et fremtidssenarie, det er virkeligheden i 2012 - "vi er allesammen tossede"

Vi er i besidelse af en del optagelser med TERM-læger og kan dokumentere hvordan de arbejder, også overfor patienter, med 100% fysiske dokumenterede diagnoser.

Vores senarie herunder, er inspireret af optagelser med TERM-læger, og vi kan derfor dokumentere at TERM-læger arbejder således.
Vi har desuden deres manifest og kan se hvordan TERM-læger skal lære at lade som om de lytter, og overbevise patienten om en anden virkelighed  - TERM starter med denne hjernevsask, så glider alle de farlige piller lettede ned efterfølgende.

 

Et scenarie med en TERM-læge ved konsultation kunne helt realistisk sagtens se således ud:


TERM-lægen har en kvinde ramt af brystkræft i konsultation.

TERM-læge:
"Jaaa du har ondt i det venstre bryst, og det er her kræften er konstateret.
Men ser du Sulejma, dine smerter tilhører dig, fordi det er dig der føler dine smerter, og smerter opfattes i DIN hjerne.
Derfor Sulejma, så kan du altså ikke give din kræft skylden for du har ondt og ikke kan arbejde, for din egen subjektive opfattelse af dine egne smerter er din egen, og kan skyldes rigtig mange andre ting.

Der er rent faktisk mange faktorer der spiller ind når vi taler om smerter og træthed osv. Du er jo nok også psykisk påvirket af din sygdom og det gør noget ved din smerteopfattelse.

...og ja du har haft ondt længe ser jeg i journalen og har været gennem 6 operationer.....hmmm, ja altså de der smerter du opfatter, de sådan sætter sig fast i dit hjernevæv efter nogen tid, så oplever du dine smerter som stærkere end de virkelig er.

Men jeg kan hjælpe dig, så du skal slet ikke opgive.
Vi kan f.eks. begynde med at tale lidt om din barndom og dit liv i øvrigt.
Ondt i livet kan give mange smerter, og du har ondt i livet.

Vi kan sammen finde en løsning på dette her, men da dine smerter er så integreret i dig, må du nødvendigvis have lykkepiller til hjælp.

Da smerterne sidder i din personlighed, og du er ikke rigtig rask i hovedet så længe du oplever at du har de her smerter, så vil lykkepiller hjælpe dig, og du er nok også lidt deprimeret over den sygdom ik sandt!!!

Kræft behøver slet ikke gøre ondt, dit smertebillede er heller ikke rigtig generelt for din sygdom, det er ikke helt normalt at have så ondt pga. kræft.
Altså du reagerer heller ikke helt normalt i forhold til din sygdom....

Du må forstå, at du har det vi læger kalder en "funktionel lidelse."
Denne lidelse er under vores diagnose BDS, altså din krop er jo stresset.

Ja kræftknuden skal væk og kemo, og det skal til.
Men, men, men, alt det der med de der smerter DU opfatter; træthed osv. det kan vi arbejde med på det psykiske plan, og går det ikke væk så du hurtigt kan komme i arbejde igen, så er du ramt af en funktionel lidelse i meget svær grad.

Men ved du hvad Sulejma, du skal ikke fortvivle, for også her kan vi sætte ind med en meget effektiv behandling. Epilepsimedicin i blanding med antipsykotika, har vist sig at have en rigtig god virkning."

Sulajma kom i TERM-behandling, de hårde antipsykotiske midler og epilepsi-medicinen blev sat op i dosis igen og igen, fordi det ikke hjalp Sulejma af med hendes smerter, som TERM-lægen jo ellers lovede, og nu er hun død....Sulejma fik et hjerteanfald af den stærke medicin, det var ikke kræften der slog hende ihjel, hendes prognose var god, og trods hendes lange behandlingsforløb, havde hun højst sandsynligt overlevet kræften, hvis ikke hun var havnet i kløerne på en af de livsfarlige TERM-læger.

 

Her kan man læse mere om TERM-modellen:

http://www.funktionellidelse.dk


Dette er et blog-indlæg og ikke et udtryk for Avisen.dk's holdning. Hvis du finder, at bloggen er æreskrænkende eller indeholder injurier, så send en mail til tip@avisen.dk.

Om denne blog:

Jeg trykker relevant kritisk journalistik, efter aftale med dem der har skrevet artiklerne. Nogle af artiklerne skriver jeg selv.

Jeg har fokus på samfundskritisk journalistik, og skriver helst kun de virkelig grove historier, om hvad der foregår i vores samfund bag facaden. Jeg ønsker de historier frem til offentligheden, som pressen ikke tør trykke fordi de er bundet af diverse hensyn til højtående personer, virksomheder m.m. i det danske samfund.

Alle mine blogindlæg er veldokumenterede, og således baseret på objektive beviser for de hændelser, der beskrives i diverse artikler og indlæg, som jeg poster her på min blog.

Med venlig hilsen

Karina Sørensen.