Nynazister worldwide ”sover” med islamisterne.

Dette er et blog-indlæg og ikke et udtryk for Avisen.dk's holdning. Hvis du finder, at indlægget er æreskrænkende eller indeholder injurier, så send en mail til tip@avisen.dk.

Nynazister worldwide ”sover” med islamisterne.

 

Adolf Hitler citat:

”Den muhamedanske religion ville være langt bedre egnet for os end netop kristendommen med dens slappe tolerance”

 

Islamisterne er venner med nynazisterne.

Historien om Tariq Ramadan er historien om Det Muslimske Broderskabs infiltration i Vesten. I hundredevis af promintente muslimbrødre har siden midten af 50erne forladt Egypten for at slå sig ned i Vesten for bl.a. at præge det muslimske mindretal i fundamentalistisk retning. I Vesten har muslimbrødrene også haft mulighed for at holde gamle nazi-forbindelser vedlige. Tariq Ramadans bedstefar Hassan al-Bannah var en varm beundrer af nazismen. Tariq Ramadan deltog selv i en islamisk konference i Canada. Her var en af de øvrige deltagere den kristne amerikaner dr. William W. Baker, hvis forbindelser med amerikanske nynazister pressen i USA tidligere har kortlagt.

Så "gode venner" er nazisterne og islamisterne:

http://www.slate.com/id/2057949/

Deputy Prime Minister of Bahrain hosts Neo-Nazi:

http://www.jihadwatch.org/dhimmiwatch/archives/001352.

Mere dokumentation:

http://www.ocweekly.com/news/news/from-nazis-to-schuller-to-arabs/20327/

http://www.danielpipes.org/article/1431

http://www.campus-watch.org/article/id/817

http://www.militantislammonitor.org/article/id/577

http://abbey-roads.blogspot.com/2006/07/neo-nazi-influences-in-radical-islam.html

http://www.newsmax.com/archives/articles/2003/3/3/154714.shtml

Neo-nazi-islamisme:

http://www.islamonline.net/english/journey/2006/03/jour01.shtml

Nu får vi vel snart en Holocaust-konference i Danmark? (Staten støtter Holocaust-benægter).

Der deltog en dansk nynazist (og Holocaust-benægter) i Holocaust-konferencen i Teheran i Iran. En anden deltager var den tidligere formand for Ku Klux Klan i USA. Begge udtalte efter konferencen, at de havde fået en hjertelig velkomst af de islamo-fascistiske værter, og så frem til et fremtidigt samarbejde med dem.

En række nynazister er i de seneste år konverteret til islam, og blevet islamo-fascister. Den mest kendte er den fhv. leder af den nynazistiske terrorgruppe Combat 18.

Neonazisme og Islamofascisme dokumentation:

http://www.timesonline.co.uk/tol/news/uk/article708687.ece

Himmler citat: "“I have nothing against Islam because it educates the men in this division for me and promises them heaven if they fight and are killed in action. A very practical and attractive religion for soldiers.”

When Israel apprehended Adolf Eichmann in 1960, a Saudi newspaper headline read, “Capture of Eichmann, Who Had the Honor of Killing Five Million Jews.”

Dem der angriber Jødiske Synagoger og Jøder i Sverige, Tyskland, Nederlandene, Frankrig og Italien er noglegange radikale islamistiske grupper andre gange nynazister.

Neo-nazister og islamister er blevet dømt i alle landene for deres ugerninger. Især nynazister fra Front Nationale i Frankrig har været særdeles aktive.

Lagt på nettet den 19. februar 2007 kl. 01:00

Kristen ville lave bomber

To stærkt religiøse medlemmer af det højreorienterede britiske nationale parti er på anklagebænken for at besidde materialer til at lave bomber, og for planer om at ville skyde premierminister Tony Blair

BJARNE NØRUM skriver fra Storbritannien Ved retten i Manchester bliver historien om to medlemmer af det det fremmedfjendske British National Party, BNP, nu oprullet.

De er under anklage for at have købt kemikalier til at bygge bomber og for at have planer om at skyde premierminister Tony Blair.

De to mænd blev arresteret i september sidste, efter at den enes hustru var gået til politiet. Hustruen til den 49-årige Robert Cottage var blevet bekymret over hans stadigt mere ekstreme synspunkter, efter at han fire år før var blevet medlem af BNP. Samtidig blev en række kemikalier leveret til hjemmet, og han fortalte...

Den yderste højrefløj, om den er fundamentalistisk kristen eller islamistisk, er en magtfaktor som altid har brugt terror.

Dette er et blog-indlæg og ikke et udtryk for Avisen.dk's holdning. Hvis du finder, at indlægget er æreskrænkende eller indeholder injurier, så send en mail til tip@avisen.dk.