Nye Gå ad helvede til -udtalelser afsløret

Dette er et blog-indlæg og ikke et udtryk for Avisen.dk's holdning. Hvis du finder, at indlægget er æreskrænkende eller indeholder injurier, så send en mail til tip@avisen.dk.

Ugens mest berømte udsagn tilhører uden tvivl SF-lederen Villy Søvndal, for pludselig vågnede han op og sagde det, alle vi andre går og tænker: »Gå ad helvede til med Hizb-ut-Tahrir«.

For de Islam-fanatiske mørkemænd kan lige så godt vænne sig til, at i et demokrati må man godt – sådan rent verbalt – sende andre i Helvede – ligesom Hizb-ut-Tahrir benytter sin ytringsfrihed til at demonstrere for, at netop ytringsfriheden skal lige lukt i svovlpølen.

Det er derfor ikke spor overraskende, at man helt uden research kan snuse sig frem til indtil nu hemmeligholdte helvedes-udtalelser fra andre fremtrædende poltikere. 

Venstres kirke- og integrationsminister, Birthe Rønn Hornbech, har således tidligere udtalt:
»Gå ad helvede til med Villys ordforråd.«
»Gå ad helvede til med helvede.«
»Gå ad helvede til med spindoktorer.«
Og ikke mindst: »Gå ad helvede til med medier, der forlanger min holdning til denne uges bål og brand, selvom vreden givetvis sorterer under integrationsområdet.«

Naser Khader fra Ny Ubalance tænker også, så det knager. Alligevel kommer han uheldigt af sted med følgende udsagn:
»Gå ad helvede til med både talsmanden for Islamisk Trossamfund, Kassem Ahmad, og især Birthe Rønn Hornbech, fordi hun ikke vil aflyse bål og brand-mødet med ham, når nu en magtfuld og demokratisk indstillet præmieperker som mig forlanger det. Øv!«
»Gå ad helvede til med Ny Alliance. Hvis flere forlader mit parti, så går jeg for alvor i seng med Anders Fogh og dropper alt snak om, at asylansøgerne skal have det bedre.«

Socialdemokraternes Helle Thorning-Schmidt er mere ydmyg. Hun udtaler sig slet ikke om Muhammed-uroen, men telepatisk kontakt med den blå-øjede darling fortæller redaktionen, at hun tænker følgende:
»Gå ad helvede til med alle dem, der tror, jeg ikke har nogen mening, og som også tror, at jeg er bedst til at se godt ud og aldrig kommer til at slå Fogh.«

Statsminister Anders Fogh Rasmussen har kun en eneste forbandet kommentar til menageriet.
»Det går ad helvede til med alle de Muhammed-tegninger, men det bliver jeg nok ikke populær på at sige lige nu.«
PS: I sidste uge truede jeg også med at gå ad helvede til, fordi avisen havde en større fyringsrunde. Faktisk lovede jeg et stop for denne klumme, men standpunkter kan som bekendt byttes om, og jeg skal derfor bede alle jer, der elsker at hade mig om, IKKE at gå ad helvede til alligevel.

Dette er et blog-indlæg og ikke et udtryk for Avisen.dk's holdning. Hvis du finder, at indlægget er æreskrænkende eller indeholder injurier, så send en mail til tip@avisen.dk.