Kan man få en guide til at blive voksen?

Dette er et blog-indlæg og ikke et udtryk for Avisen.dk's holdning. Hvis du finder, at indlægget er æreskrænkende eller indeholder injurier, så send en mail til tip@avisen.dk.

Jeg er ikke voksen. Jeg er 24 et trekvart. Jeg føler mig ikke som en voksen, og jeg ligner ikke en voksen.
Alligevel er jeg i den seneste tid blevet trukket ned i sølet. Angiveligt, fordi jeg er blevet færdiguddannet og har fået et rigtig arbejde. Med rigtig løn. Sejt. Men hvem er det, der lige har inviteret samtlige voksen-institutioner om at kontakte mig?

Dårligt har jeg modtaget beviset på, at jeg rent faktisk kan kalde mig journalist, før jeg bliver spammet. Brev fra A-kasse, brev om pension, brev om efterløn og gud-hjælpe-mig et brev fra gruppelivs-forsikring. Plus lige en bonushilsen fra alle de steder, der nu hæver prisen adskillige hundreder kroner, fordi jeg nu kan titulere mig selv voksen åbenbart.

Men hvor findes en guide til at navigere i denne jungle af rudekuverter. Jeg er fuldstændig blindebuk og famler i mørke, mens min rigtige løn bliver drænet fra min konto.

Jeg har aldrig brokket mig over at være studerende, og hvis jeg en sjælden gang har udstødt et negativt klynk, så trækker jeg det hermed tilbage. Det er alligevel langt nemmere at forholde sig til ikke at have nogen penge end at se til, at ens penge bliver brugt på ting, jeg slet ikke er gammel nok til at forstå!

Dette er et blog-indlæg og ikke et udtryk for Avisen.dk's holdning. Hvis du finder, at indlægget er æreskrænkende eller indeholder injurier, så send en mail til tip@avisen.dk.