Hvad vil I ha ?

Dette er et blog-indlæg og ikke et udtryk for Avisen.dk's holdning. Hvis du finder, at indlægget er æreskrænkende eller indeholder injurier, så send en mail til tip@avisen.dk.

Velkommen til!

Faktisk ikke bare til jer, men også til mig selv. Jeg er nemlig grøn som Søerne i København, når det kommer til blogging.

Derfor allerførst: Hvad pokker ønsker I egentlig at læse ud af en blog fra Nyhedsavisen - fra en journalist som mig?

Gider I helt ærligt at høre om mine udgydelser om seneste single fra Def Leppard?

Om min grænseløse irritation over, at FC Midtjylland har klodens mest informationshullede hjemmeside, hvilket har givet mit drømmehold i B.T. s konkurrence et kæmpehak i tuden, fordi to nyindkøb fra møgulvene var skadede?

Om at alle mine stavefejl skyldes, at min datter på snart to år har vækket mig alt for tidligt med et par hyggelig klap på panden, efterfulgt af et underligt surrealistisk, men eksplosivt afleveret statement: "Blå farve!"?

Eller skal skomageren hellere blive ved sin hest (som jeg engang hørte en klog mand sige) og skrive synspunkter om artikler, indslag og mediestrømme?

Dette er et blog-indlæg og ikke et udtryk for Avisen.dk's holdning. Hvis du finder, at indlægget er æreskrænkende eller indeholder injurier, så send en mail til tip@avisen.dk.