Hjælp, ryger mit pikhoved?

Dette er et blog-indlæg og ikke et udtryk for Avisen.dk's holdning. Hvis du finder, at indlægget er æreskrænkende eller indeholder injurier, så send en mail til tip@avisen.dk.

Tør man(d) overhovedet gå udenfor en dør her på Kvindernes Kampdag? Er i dag kvindekampens Krystalnat? Render Anne Grethe Bjarup Riis rundt med en økse? I så fald vil jeg bare sige: Pikhug mig, men tag dig godt af min kones rettigheder, skønt hun ikke længere har brug for dem. Og hold dig fra mine døtre. Du skræmmer dem. Og mig. 

Af René Fredensborg

Hjælp! Jeg er blevet bange for kvinder og alt det, de siger om sådan nogle som mig. Altså, det der med at jeg undertrykker og udnytter og bare vil regere evigt over fissehullet som sådan. Jeg tror, at det er i dag på Kvindernes Kampdag og selveste 100-året for denne engang betydelige bevægelse (hov, det var altså ikke ment på den kønsdiskriminerende måde), at mænd som mig bliver jagtet gennem byen med udsigt til en god gammeldags rundbarbering på Nytorv. Dér, hvor man i det gamle København udstillede dagens forbrydere til spot og spe i gabestok, uanset køn. Hovedet kunne man også få hugget af, og jeg vil gerne indrømme, at jeg i nat vågnede badet i sved efter et grufuldt mareridt, hvor selveste Anne Grethe Bjarup Riis huggede pikhoveder af på stribe, mens en pøbel af piger jublede. Jeg var next in line. Anne Grethes økse hævede sig og så ringede vækkeuret heldigvis for at minde mig om, at jeg skulle op og smøre madpakker og servere morgenmad og følge ungerne i skole.

Konen hjalp også lidt til, men plejer ellers at nappe sig en lur, mens jeg knokler frem og tilbage på Christiania-cyklen. Når jeg kommer hjem, tager jeg opvasken og sørger for mere brænde, mens jeg tjekker op på, hvad der skal købes ind til aftensmad og selvfølgelig husker at pakke min mellemdatters sportstaske, for hende skal jeg fragte til fodbold i eftermiddag. Jeg står gerne på sidelinjen sammen med de andre mænd, og det eneste vi aldrig har snakket om er, hvorfor fodboldtrænerne er kvinder, ligesom jeg i går var til drengespejder med min søn og ikke skænkede en tanke, hvorfor en af deres ledere er pige. At møde hunkøn i lederroller er så naturligt for mig, at jeg ikke har tænkt over det før i dag, hvor jeg, når Anne Grethe Bjarup Riis gør klar til at pikhugge mig, vil skynde mig at indkalde disse kvinder som vidner på, hvor udiskriminerende jeg er.

Min kone vil helt sikkert ikke redde mig, da hun har skide travlt med at være Alpha-hun, og af samme årsag sikkert er venner med Anne Grethe på fæcesbogen, i hvert fald ved jeg, at har de fælles venner. Det er for alvor frygtindgydende, når det slæng af såkaldt elite-feminister fylder et helt ryger-værtshus for at bekræfte hinanden i, hvor undertrykte de er. Hvor pikkede, vi mænd er. Det er, når konen er ude og få ekstremt blå tænder i selskab med elitefeminister og militante bejlere til Dansk Kvinde Samfund (det samfund, hvor mænd er totalt udryddet som race, men kun findes som sædrester i en dybfryser), at man ved, at der ikke bliver nogen snurretur på lagnet - selv om man har puttet børnene så fint og hængt vasketøj op og nu står klar med tandbørste, dameblad og Hope Body Oil fra Karmameju.

Jeg sælger gerne mig selv billigt for sex. Derfor tilbyder jeg naturligvis altid massage i forbindelse med parringslegen, og det er sgu mere end min far gjorde, da jeg blev lavet på bagsmækken af en Ford Taunus på en rasteplads et sted mellem Kolding og Vamdrup. Jeg tør ikke være som min far, der engang tilhørte et mandschauvinistisk samfund, men nu er udstødt som sær, og derfor flygtet til Filippinerne. Fordi der ikke længere er plads til hans slags i lille ligeværdigheds-pernitne Danmark.

Jeg har faktisk lige ringet til konen for, at høre hendes vurdering af, hvor trygt det er for mig, med den far, at gå udenfor i dag. Ligesom Gaddafis sønner sikkert også lige kigger sig over skulderen for tiden, for de ved jo at revolutionen er på vej og at de nye magthavere historisk set altid viser sig at være lige så undertrykkende. Bare på en ny måde og især mod alle tidligere magtmænd og deres afkom. Far Bjarne, hvis du læser dette. Don’t come back, du er dømt in absentia. Din pik vil falde. Stay low!

Skal jeg også ud med den sidste helikopter fra taget af Mændenes Hjem? Er det tid til, at jeg gemmer mig et sted i Tora Tora-bjergene, hvor kvinder vist ingen stemme har? Er dette kvindekampens Krystalnat? Jeg frygter det værste. Konen sagde, at hun lige var på en anden linje, men har stadig ikke ringet tilbage. Hun har jo travlt med at køre sit eget firma, hvor hun i øvrigt kun har kvinder ansat (hvilket jeg ALDRIG har turdet nævne før nu, hvor det hele måske alligevel kan være lige meget). Min kone er min mand, hun har bogstaveligt talt bukser på og stiller skabet, hvor hun vil. Det har hun ret til, siger hun. For det er hende, der tjener pengene. Hun lyder næsten som min far i hans eksil.  

En sidste smøg (ja, skal nok ryge den under emhætten og med alle vinduer åbne) og et sidste ønske, før alle os, der allerede er kastreret af konen, bliver tværet helt ud af Anne Grethes pikhug: Da jeg som stort barn led af forhudsforsnævring og personligt overværede lægens snit, vil jeg gerne have bind for øjnene denne gang. Et hygiejnebind er ok, jeg har faktisk lige købt en bonuspakke på tilbud nede i Irma. Det var da det mindste af det sidste, jeg kunne gøre, når dagen i dag jo handler om kønsmæssig diversitet (uh svært ord, men bestemt opfundet af kloge kvinder om hvem, man jo siger, at jo klogere de er, jo tørrere er kussen).  

Anne Grethe Bjarup Riis, jeg tror at du i grund og bund er fucking Niagara Falls. Især i dag. Især, når du kapper forbindelsen mellem mig og mit køn. Tag dig godt af min kones rettigheder, skønt hun ikke længere har brug for dem, men vær sød at hold dig fra mine døtre med dit evigt skingre råberi. Lad dem selv tage et valg. Måske er det for dem ikke længere naturligt at blive ligesom dig og din milits af kvinder, der hader mænd.

Og et sidste råd inden knoppen ryger, hvis du overhovedet kan lytte, mens du har så travlt med at råbe fissehuller efter alle dem, som I stærke kvinder burde beskytte og respektere. Alene, fordi de er kvinder. Ligesom dig, der ellers har så rigeligt med stærk mands-attitude. Ja, jeg så dig på TV2 og jeg tænkte nok, at fordi du sparkede så ondskabsfuldt til den prostituerede, der bare lå der og forsøgte at få dig i tale, ja, sikkert ville få endnu mere hør mig-tid på netop denne kampdag. Vil du mon også tale om, hvordan stærke kvinder tramper på svage kvinder?

Mit råd: Rejs til Østen, rejs til Afrika, bare rejs! Der er masser af undertrykte kvinder derude, der har brug for at du ser dem og forstår det store billede. Hvis du virkelig havde balls ( ja undskyld udtrykket), så førte du kampen derhen, hvor kvinderne for alvor er i nød. Så var jeg og halvdelen af Danmarks befolkning også fri for konstant at være bange på vores køns vegne. Det svage køn.

Dette er et blog-indlæg og ikke et udtryk for Avisen.dk's holdning. Hvis du finder, at indlægget er æreskrænkende eller indeholder injurier, så send en mail til tip@avisen.dk.