Historien om et danskejet animationsfirma i det nordlige Thailand

Dette er et blog-indlæg og ikke et udtryk for Avisen.dk's holdning. Hvis du finder, at bloggen er æreskrænkende eller indeholder injurier, så send en mail til tip@avisen.dk.

August 2013 var dagen hvor min partner, Dennis Kjærgaard og jeg, startede animationsfirmaet Animation Mu Co., Ltd.

Dennis og jeg kendte i forvejen hinanden fra online scenen og da Dennis var flyttet til Thailand var det oplagt at kigge på at starte noget op sammen.

Dennis boede de første par år på øen Koh Chang i det sydlige Thailand. Men efter et par år blev ølivet nok og han valgte at flytte op til det nordlige thailand, Chiang Mai, hvor jeg har boet siden 2009.

I Chiang Mai har jeg siden 2010 drevet virksomheden Move Marketing Co., Ltd. hvor vi hovedsageligt laver SEO og Linkbuilding til danske virksomheder og forhandlere.

Efter Dennis ankom havde vi nogle møder, hvor vi talte om hvad der kunne være interessant at starte op sammen. Vi var inde over mange forskellige og spændende muligheder, men valget endte på animationsvideoer, da vi begge kunne se at der var et stort hul i markedet, især i Danmark, for netop animationsvideoer.

Først startede vi op med at prøve kræfter med nogle af de software som man kan bruge til at lave animationsvideoer. Her faldt valget på Go Animate, men vi blev ret hurtigt enige om, at vi ikke brød os om stilen og det med at man var låst fast på nogle faste karakterer og grafik generelt.

Så vi valgte at ansatte en uddannet animator og det blev startskuddet til Animation Mu Co., Ltd. hvor vi idag sidder 10+ animatorer og laver videoer på livet løs. Vi har også en dansk projektleder tilknyttet som sidder sammen med os her på kontoret i Chiang Mai.

Vi har valgt at få produceret vores manuskripter af en rigtig dygtig og professionel tekstforfatter der sidder i Danmark.

Speaket er noget af det vigtigste og her går vi heller ikke på kompromis med kvaliteten så her bruger vi Skandinaviens  største udbyder af speaks der også holder til i Danmark.

Så hos Animation Mu Co., Ltd. får du dansk kvalitet til thailandske priser- noget vores 400+ danske kunder har nydt godt af og stadig gør.

Dagligdagen:

Dagligdagen i et animationsfirma her i Thailand er stort set ligesom den ville være hjemme i Danmark. Vi møder ind kl 9 har en times frokostpause fra 12 til 13 og så holder vi fri kl 17. Lørdag og søndag holder vi fri og nyder det gode vejr. 

Kom med indenfor i videoen herunder, hvor jeg viser dig rundt på vores kontor:

kom indenfor hos Animation Mu

 

Dette er et blog-indlæg og ikke et udtryk for Avisen.dk's holdning. Hvis du finder, at bloggen er æreskrænkende eller indeholder injurier, så send en mail til tip@avisen.dk.

Om Kristian Ole Rørbye:

Kristian Ole Rørbye. Har siden 2009 drevet virksomhed fra Chiang Mai i Nordthailand. Det er hovedsageligt online marketing fra Move Marketing der laves her: http://move-marketing.dk Animationsvideoer fra Animation Mu er der blevet produceret siden 2013.