Heller et lag tæsk nu og her !

Dette er et blog-indlæg og ikke et udtryk for Avisen.dk's holdning. Hvis du finder, at indlægget er æreskrænkende eller indeholder injurier, så send en mail til tip@avisen.dk.

Klienten ved sagsbehandlerne.

Kan du ikke give mig et lag tæske nu og her, og så lade mig være i fred med en ydelse så jeg ikke tænker konstant på om jeg kan betale min husleje og brødføde mig fremover.

Hellere korporlig vold nu og her, end langvarig psykisk vold igennem ressource forløb og arbejdsprøvninger..

En kvindelig bekendt som hænger i systemet som kronisk syg, sagde til mig, heller et lag tæsk og så komme sig over det, end at gå i så mange år som jeg har gået syg i systemet, det er meget mere psykisk hårdt.

Nå ja , sagsbehandleren vil selvfølge ikke deltage i dette , men den psykiske vold deltager de gerne i . Tæskene nu og her medføre jo heller ikke nogen besparelser for kommunen.

Nå , det var den satiriske del .

Der er adskillige læger som har advaret imod de psykiske følge virkninger det skaber i klienterne når man skaber en konstant frygt i dem for deres fremtid, faktisk ligner skaderne dem som man ser fra personer som er flygtet fra område med krig, osv. Lidelser som PTSD og generel angst er signifikant blandt dem som lever med den konstante ”system frygt” … Hvad finder de nu på :- ( Hvor skal jeg nu bo ? Kan jeg få min medicin fremover? Hvad med mine tænder? Kan jeg ved blive med at købe en kost som jeg kan leve af? Ender jeg også på gaden og må til at finde min mad i containere? Skal jeg til at flyttet til en anden egn og mister mit (i forvejen begrænset) netværk. Skal jeg til at rende min familie og/eller voksne børn på døren for at få mad? Eller manden som må fra flytte sine børn og kæreste pga. Gensidig forsøger pligten, skal jeg nu leve uden mine kære? I en periode eller for evigt? Ensomheden banker på døren ved mange..

Her er det vigtigt at man forstår dybden af psykisk vold, psykisk vold sker i mange lag i samfundet. Tragisk nok er det blevet en del af system Danmarks behandling af de ikke selvforsørgende.

Stop den psykiske vold på jobcentrene…

Citat .

Psykisk vold er alle måder at skade, skræmme eller krænke på, som ikke er direkte fysiske i sin natur, eller måder at styre eller dominere andre på ved hjælp af bagvedliggende trusler.Det kan være ved skæld ud, trusler, gentagne sårende kritik, ignorering, ydmygelse, urigtige beskyldninger og forhør.


Dette er et blog-indlæg og ikke et udtryk for Avisen.dk's holdning. Hvis du finder, at indlægget er æreskrænkende eller indeholder injurier, så send en mail til tip@avisen.dk.