Gratis fadøl til alle!

Dette er et blog-indlæg og ikke et udtryk for Avisen.dk's holdning. Hvis du finder, at indlægget er æreskrænkende eller indeholder injurier, så send en mail til tip@avisen.dk.

Ha - der fik jeg jer.
Det her kommer ikke til at handle om gratis fadøl, men om mit had til sne i byerne og mit ønske om mere global opvarmning. Det er bare en luset og patetisk måde at trække jer ned i sølet og registrere min blogs eksistens.

Og når nu I er her, kan I lige så godt blive hængende og læse resten af mit klynk.

Jeg ved ikke, hvornår mit had til sne, slud og sjap i byen begyndte, men jeg ved, at det er et rendyrket had.
Jeg ved, at jeg bandede inderligt, da aggressivt nedbør fra oven stak som syle i den tynde hud under mine øjne, da jeg cyklede af sted i morges.

Og jeg ved, at det er løgn, når folk siger, at sne er idyllisk. I hvert fald må byerne undtages i den vurdering.
For det er ikke pænt, når sneen bliver sort af bilos, eller gul af hundepis.
Og det er ikke sjovt, når busser og tog går helt i stå, fordi Gud tisser istapper.
Og det er slet ikke sjovt, at sneen altid kommer, når foråret netop er på vej i stedet for inden jul, hvor den ellers ville være noget nemmere at kapere.
Og endnu værre er det, når sneen smelter og dovne hundeejere bliver afsløret, fordi de, mens sneen styrede vores dagligdag, så deres snit til at med en enkelt lille fodbevægelse at dække hundens efterladenskaber til med en portion sne.

Nu skal det ikke forstås, som om jeg ikke kan lide sne. Det kan jeg, jeg er vild med det. Bare ikke herhjemme. Vi er slet ikke gearet til det. Sneen hører til i lande med bjerge, man kan stå på ski ned ad. Og dem har vi som bekendt igen af.

Og selvom jeg ved, at det er totalt uansvarligt og meget ukorrekt, erklærer jeg mig som absolut tilhænger af den globale opvarmning. I hvert fald ønsker jeg endnu flere milde vintre og mindre sjap.

Men inden det kommer så vidt, vil jeg se mig om efter snekæder til min cykel, så jeg kan trodse sne og slud og komme hjem.

Også god tur til dem af jer, der skal ud i sneen.

Dette er et blog-indlæg og ikke et udtryk for Avisen.dk's holdning. Hvis du finder, at indlægget er æreskrænkende eller indeholder injurier, så send en mail til tip@avisen.dk.