Farvel til Pittelkow og præster

Dette er et blog-indlæg og ikke et udtryk for Avisen.dk's holdning. Hvis du finder, at indlægget er æreskrænkende eller indeholder injurier, så send en mail til tip@avisen.dk.

Nu har verden for alvor vendt vrangen ud på sig, og det på en måde, så Danmarks navle hænger og stritter som en sprængt fjeder i en udtjent madras. For eksempel hører man at visse præster ikke vil give hånd til kvinder, og tænker, at nu er hard core-imamerne igen ude med et eller anden skægt forbud, og så viser det sig at være den danske folkekirke, der sender et cool signal fra dengang, middelalderlige rollespil var for real.

En række forkyndere af den indre missionske slags har således i årevist begået en omvendt Asmaa (Enhedslistens hurtigttalende tørklæde vil som bekendt ikke give hånd til mænd), og begrunder afvisningen med, at apostlen Paulus i Det Nye Testamente modsætter sig kvindelige præster. 

Aha! Så forstår jeg bedre. For jeg har også en gammel bog derhjemme, Jumbo-bogen, hedder den, og dér siger anden Anders, at pige-Andersine ikke må være Stålanden, og det har jeg valgt at støtte ham i. 
Og nej, det er ikke diskriminerende. Det er sund fornuft. 
Og lad nu vær med at sig , at alt ville se anderledes ud, hvis en håndsky præst røg på juleferie på en øde ø med en kvindelig kollega. For man behøver ikke trykke hånd, før man knalder!

Ligesom, når den politiske kommentar Ralf Pittelkow langer ud efter Danmarks Radio for i deres valgdækning at have voldsom slagside til fordel for oppsitionen . Altså, røde lejesvende -retorikken.

Må man her indskyde, at Pittelkows dækning af valget, samlet set har voldsom slagside til fordel hans kone, Karen Jespersen, der tilfældigvis også er socialminister for Venstre.
Hvorfor er der ikke nogen, der sender Ralf på en laaaang ferie?

PS: Vidste du, at 30 danske familier lige nu speeder den globale miljøkatastrofe gevaldigt op, fordi de deltager i TV 2 s Hvem har udsmykket sit hus med allermest julelysgejl -konkurrence. Det stod at læse i Nyhedsavisen i går. Jeg er SÅ forarget! Send mig på laaaang ferie. 

PPS: Jeg har i øvrigt et forslag til, hvor det nye Ungdomshus skal lægge. Hvad med Jagtvejen 69, jeg har bemærket at der ligger en tom grund, som ejeren gerne vil sælge til en billig penge?

Dette er et blog-indlæg og ikke et udtryk for Avisen.dk's holdning. Hvis du finder, at indlægget er æreskrænkende eller indeholder injurier, så send en mail til tip@avisen.dk.