En Poulsen har sine fordele

Dette er et blog-indlæg og ikke et udtryk for Avisen.dk's holdning. Hvis du finder, at indlægget er æreskrænkende eller indeholder injurier, så send en mail til tip@avisen.dk.

VORHERRE BEVARES 

Man forstår ham. For bare, fordi alle andre er forargede, skal man ikke sådan uden videre sælge ud af sine kerneværdier. Næh nej, man skal stå ved sin ret.

Det er vel kun rimeligt, at Jørgen Poulsen kun anser det for rimeligt, at hans advokat har sat juridiske tommelskruer på Røde Kors, så organisationen nu må overføre 750.000 gode nødhjælpskroner til eks-generalsekretæren. Poulsen er jo netop udnævnt til integrationsordfører i Ny Alliance, hvor han vil kæmpe for - citat menneskerettighederne og den humanitære folkeret .

Man tror ham.

At de konservatives sundhedsordfører, Vivi Kier, forpagter fem McDonalds-restauranter kan hun (og jeg) heller ikke se problemet i. Det vil sige - Vivi medgiver at det er usundt at spise Mc-burgere, men anbefaler junkkædens (vakuumpakkede) gulerødder som alternativ.

Man tror hende.

For der er ikke langt fra fastfood-ordfører til sundhedsordfører, ligesom der i Det Konservative Folkeparti heller ikke er langt til politisk ordfører fra forbrugerminister. Henriette Kjær købte i 2004 sofa og markise for i alt 57.800 kroner. Ved retten i Gentofte blev hun dømt for at have brugt dækningsløse checks. Det kalder man nu en Poulsen Gummi , og hun har siden været oplagt finansordfører.

Bendt Bendtsen burde således også være trafik-ordfører. Vice-statsministeren slog i januar 2003 ministerrekord i hastighed på motorvej. 150 km/t opnåede politibetjenten. På en vejarbejdsstrækning med hastighedsbegrænsning på 80 km/t, susede Bendtsens bil forbi med 113 km/t, men overså alligevel Pas på min far - han arbejder her -skiltene. Det hedder nu en Poulsen Slammer .

Partiets udenrigsminister Per Stig Møller burde i virkeligheden også være udnævnt til retsordfører, eftersom han er dømt for spritkørsel, selvom han konsekvent benægter det. Nu kendt som en Poulsen Twister .

Venstre har til gengæld forlængst regnet den ud. Ulla Tørnæs fik jobbet som udviklingsminister, fordi hendes godsejer-husbond i sin tid blev sigtet for at have brugt illegal arbejdskraft. Nu benævnt en klassisk Poulsen Cheater .

Og Thor Pedersen er ikke blot finansminister på grund af sin rolle i Brixtofte/Farum-sagen. Gårdejeren har også svindlet med EU s hektarstøtte - en Poulsen Fake .

Venstre er således Folketingets mest kriminelle parti, hvis vi tæller Flemming Oppfeldt (pædofil) og Anders Møller (sexchikane) med. Nu samlet i baren som en Poulsen With Sex Up Against The Wall

Der er altså gode grunde til, at Jørgen Poulsen står på sin ret. For han holder på principperne, selvom alle andre ryster på hovedet. Sådan en Poulsen har en stor politisk fremtid.

 

Dette er et blog-indlæg og ikke et udtryk for Avisen.dk's holdning. Hvis du finder, at indlægget er æreskrænkende eller indeholder injurier, så send en mail til tip@avisen.dk.