DEVALUERE YTRINGSFRIHEDEN - ALDRIG!

Dette er et blog-indlæg og ikke et udtryk for Avisen.dk's holdning. Hvis du finder, at indlægget er æreskrænkende eller indeholder injurier, så send en mail til tip@avisen.dk.

Iflg. nedenstående artikel i BT, skulle justitsminister Lene Espersen idag i Eu gave køb på vor Grundlovssikrede ytringsfrihjed for Per som for Poul:

 

citat

Espersen giver køb på Jonni H. s ytringsfrihed

EU vil harmonisere ytringsfriheden med ny lov, der gør det til en forbrydelse at benægte holocaust. Danmark er et af få lande, der rammes af tysk forslag.

Justitsminister Lene Espersen (K) har accepteret en indskrænkning af ytringsfriheden i Danmark forud for et ministermøde torsdag, hvor de 27 lande lægger op til at vedtage EU s rammeaftale mod racisme og fremmedhad.

Ifølge en centralt placeret diplomat i Bruxelles er Danmark et et af de få lande, der berøres direkte af EU s rammeaftale om bekæmpelse af racisme og fremmedhad.

- Det her er en reel ændring. Hvis man udbreder holocaustbenægtende materiale fra Danmark, vil det i fremtiden også være en forbrydelse i Danmark, siger diplomaten.

Lene Espersen har ellers i et Folketingsnotat afvist, at den nye aftale ændrer dansk ret.

Med loven forpligter landene sig til at straffe folk, der som den danske nazileder Jonni Hansen benægter eller nedtoner holocaust, med fængsel på mellem et og tre år.

citat slut

 Lad mit sige det højt klart og tydeligtm jeg vil til ehver tid forsvare Johnni Hansens, Kummunisters, Hizb-ut-Tahrirs ret til at udtale sig i Danmarjk med ansvar alene overfor lovenom injurier.

 Både DNSB, DKP, Hisb-ut-Tahrir er tilsyneladende lovlige politisk rleigiøse forsmalinger, hvis syntpunkter jeg kan  tage nok så meget afstand fra og som jeg alle personligt finder afskylelige, men deres ret til at ytre sig eller begrænsning af samme.

NEJ ALDRIG!

Dette er et blog-indlæg og ikke et udtryk for Avisen.dk's holdning. Hvis du finder, at indlægget er æreskrænkende eller indeholder injurier, så send en mail til tip@avisen.dk.