Debat om Zølck, Shansen og Urius Oregon-siderne

Dette er et blog-indlæg og ikke et udtryk for Avisen.dk's holdning. Hvis du finder, at bloggen er æreskrænkende eller indeholder injurier, så send en mail til tip@avisen.dk.

Meget er skrevet om undertegnede på avisen.dk, og uden egentligt at gøre mig forhåbninger om at ændre noget som helst for de direkte involverede, så vil jeg da gerne kvalificere debatten lidt.

Juliea er identisk med Carl-Erik Zølck, en pensioneret bager, der i kraft af sin underlødige stil er bannet fra utallige debatfora. Han kaldte sig tidligere Lady-in-Red her på siden, men har haft utallige alias-blogs på avisen.dk, eks. Rie.mener, Mie.mener, Anna Lyttiger, Yahoo, Engler.mener, seusol samt forløberen - bloggen Urius Oregon, der sådan set er eneste grund til at jeg er part i sagen.

Dokumentation er massiv, og i denne her post laver jeg blot tre nedslag.

1) Juliea er identisk med Carl-Erik Zølck

Her et screencap fra en af 'Juliea's mange SIAD-videoer.

 

Fra en debat på Rødovre Lokal Nyt.

Jan Quaade: Nu er jeg godt nok noget forvirret. Jeg skriver til Per Jensen og får at vide, at vedkommende hedder Carl-Erik Zølck. Hvorfor nu det?

Carl-Erik Zølck: … Mit efternavne er lidt sjældent, derfor var det muligt via søgemaskinen Google at finde mig på de debatsider hvor jeg havde besluttet mig for at deltage… Derfor fandt jeg det nødvendigt at bruge synonymer.

Personen der har optaget videoen, er logget ind på facebook i navnet 'Per Jensen'. Samme facebook-profil blev anvendt til Urius Oregons mange billeder (herunder manipuleret grafik af undertegnede som alkoholiker, psykisk syg, pædofil, hustrumishandler mv).

'Per Jensen'  har fire venner på facebook, alle debattører her på siden, herunder Shansen og MihaneP, der stort set er de eneste der har udtrykt sympati for hadesiderne.

2)  Usandheder om min dokumentation

Forleden dag skrev 'Søs Hansen' her på siden,

Postulatet har jeg set to gange tidligere. På en slettet Zølck-blog her på avisen.dk, og på en debat på Information.dk.

Her skrev en 'Bitten B.B,' følgende:

"Rigtig sjovt har det været, at Kim Møller først dokumenterede, at Margrethe og en anden var samme person. Og nu i stedet har dokumenteret, at det er de ikke." (27. april 2009; slettet af moderator - kopi haves)

Jeg har aldrig nogensinde påstået at Lady-in-Red er identisk med Shansen, og det er nærliggende at antage Bitten BB/Søs Hansen ikke handler i god tro.

Det bringer mig til...

3) Margrethe Monika S. Hansen & Urius Oregon

BittenBB har flere gange på forskellige blogs påstået, at jeg drev 'hetz' mod Shansen. Da der opstod en hadeside som fokuserede på mig, og blandt andet nævnte mine børns navne, så ville jeg selvfølgelig gerne vide hvem der stod bag.

Jeg fandt tidspunktet for første blogposts opload, og tre kommentarer umiddelbart efter fra en 'Urius Oregon' der linkede til siden fra kommentarfeltet på tre højreblogs. Jeg bad blog-ejerne sende mig IP-adressen på Urius Oregon, og de sendte mig alle den samme.

IP-adressen kørte jeg herefter igennem min kommentardatabase, og vupti. Eneste kommentar skrevet fra den internetopkobling (unik og privat), var skrevet af Margrethe Monika S. Hansen d. 11. juni 2007. Samlet herunder...

Den 13. og 14. april i år kommenterede hun atter på Uriasposten. Stadig samme IP-adresse. Se evt.: http://www.uriasposten.dk/netfiles/SHdok.gif

Som jeg svarede hende i sidste måned, så var det IP-adressen der startede det hele, og uden et forsøg på at give en plausibel forklaring på, hvorfor Urius Oregon skrev på hendes privatadresse, så er det udenomssnak.

Min dokumentationsside har masser af supplerede materiale, som underbygger forbindelsen mellem Zølck, Shansen og Urius Oregon-siderne. Senest en klassisk Shansen-stavefejl i Siadinfo's tagline.

For yderligere info henviser jeg til dokumentationssiden, men jeg kommenterer naturligvis konkrete kritikpunkter rettet imod dokumentationen. Intet vil blive slettet.

Kim Møller, Uriasposten

Dette er et blog-indlæg og ikke et udtryk for Avisen.dk's holdning. Hvis du finder, at bloggen er æreskrænkende eller indeholder injurier, så send en mail til tip@avisen.dk.