Dagbog 2: Hun kalder mig for Randi Frydenlund

Dette er et blog-indlæg og ikke et udtryk for Avisen.dk's holdning. Hvis du finder, at indlægget er æreskrænkende eller indeholder injurier, så send en mail til tip@avisen.dk.

22.37
Hører Björk på Orange. Det regner mindre. Keder mig og regnen er så tung, at jeg vælger at ruske regntøjet i den prestigefyldte Tuborg-baren i Mediebyen, hvor der belejligvis er lagt plasticplader ud i smatten, så man snildt kan finde en øl uden at sidde fast.

23.15
Hænger stadig ud i Tuborg-baren og forsøger at skaffe flere venner ind ad omveje (man skal særligt armbånd for at få entré til de gratis fornøjelser). Nyhedsavisens udsendte (og repræsentanter for samtlige medier i Danmark) svælger rundt i de sponsererede varer, mens de højlydt bekender at de ikke er salg for noget som helst i hele branchen.

23.42
Jeg er helt til salg for en aften og stiger således til et respektabelt kendis-niveau, da jeg byder Johan Olsen (berømt for Magtens Korridorer) og hele hans fan-bande på et læs fadbamser. De tager gerne imod, men orker ikke at snakke med mig som sådan.

Johan og mig er naboer, så han er okay sød, og forsøger ihærdigt at lære mig sanglinien ’Solen står op over havet’ (er det ikke så’en, den er?, som tidligere på aftenen var mandens bidrag til åbningskoncert-hittet ’A Garden’s Tale’ med metal-rockabillyerne Volbeat. Jeg kan den (næsten) nu.

01.15
Bliver smidt ud af ung sød dørkvinde, der kan kung-fu. Au. Jeg møder Jonathan Spang og oplyser, at han engang har været kæreste med en med pige, som jeg har haft en affære med. Hun praler stadig af det. Af ham, altså.

Spang kan ikke huske hende. Han orker ikke at snakke med mig og skrider uden at trykke farvel-hånd, hvorfor jeg ud over hele pladsen gjalder ’Du er en kæmpe-krukke’, hvilket får en ung pladeproducer (hvis navn, jeg har glemt) til at sige, at man altid skal ’tænke to gange, før man handler’ og vi krammer i længere tid, netop fordi han har så evig ret.

01.43
Møder min semi-ven Vorting fra DR Ung. Han ser al for gammel ud, og jeg tvinger ham ned på et bord, mens jeg lader som om jeg voldtager ham. Kigger omkring, men folk ser ud som om, de ikke har set vores optrin. I hvert fald er der ingen, der som synes det er sjovt. Jeg smutter igen.

02.14
Har fundet fadølsanløg i gratis-bar hos EMI (et godt kørende pladeselskab). Og lad mig her understrege, at EMI virkelig er godt kørende (nu med smiley), da jeg har lovet at viderebringe nyheden, fordi jeg nu er blevet udstyret med et hjerterødt fri arm-barbånd. Jeg er for alvor til salg i år.

Møder Mattias fra et rock’n’roll-band opkaldt efter en såkaldt pikspray med navnet Rock Hard Power Spray. Forsøger at smide ham op på barens fodboldbord , men hans hår er for lækkert og vi ender med at sige, at vi elsker hinanden. Han kalder mig konsekvent Randi Frydenlund.

03.11
Jeg er ikke bare blevet smidt ud, jeg er blevet løftet ud af EMI, Jeg påstår, at jeg er fra Saybia, spiller keyboard endda, men de smækker døren uden at tøve. Møder Kenneth fra Diefenbach (et alt for lidt kendt elektro-band), og vi snakker om ’Sopranos’ episode 1-6 i længere tid, hvorfor jeg giver en hel stribe fadøl.

Men Kenneth har mødt Jesper fra Junior Senior (dem, der havde et hit, som Thomas Troelsen fra det nu opløste Superheroes sang)), og han interesserer sig pludseligt ikke så meget for mig. Men momentvis lykkedes det mig at få en fællesskål med Kenneth og Jesper, mens de debatterer musikindustriens benhårde vilkår.

04.01
Er alene. Kender ikke nogen. Jo, der er masser af kendte, men de hilser ikke oprigtigt interesserede. Går hjem og møder en kær kollega. Vi krammer, men hun skal videre. Jeg finder mit telt. Ved siden af synger de norske hjemstavnssange ledsaget af akustisk svar. Det er smukt. Putter.

11.45
Vågner. Alt for tidligt. I naboteltet spiller de kassettebånd med Barry Manilow. Jeg er ikke imponeret. Råber, at de ’slukke for det lort’. Og eventuelt sætte hævi mætal på. De reagerer ikke.

12.45
Spiser 75-kroners smartbrunch i et smattelt. Udnytter muligheden for refill optimalt, og tager endda en fuld tallerken med, da jeg går. Finder det toilet, som festivalledelsen frekventerer. De har både træk, slip og håndvask med LUX-sæbe.  

15.50
Aner ikke, hvor jeg har været de sidste tre timer. Men er godt kørende til noget hiphop. Kigger ind i en nært liggende design-bod, der hedder noget med Vibskov. De siger, han er moderne. Jeg siger, det ligner noget kluns, de har stjålet fra en bulgarsk cirkustrup. De siger, jeg skal gå.

16.00
Møder min 12-årige datter, som skal med på festivalen for tredje gang. Hun skal videre til Spoken Word-teltet for at møde en veninde. Hm

17.14
Hører ’In Flames’ på Orange. Møder mere øl.

18.10
Går til Medieby, hvor Tuborg-teltet (som i virkeligheden står på piller) er lukket på grund af sammenbruds-fare. Jeg finder vores skurvogn 

Dette er et blog-indlæg og ikke et udtryk for Avisen.dk's holdning. Hvis du finder, at indlægget er æreskrænkende eller indeholder injurier, så send en mail til tip@avisen.dk.