5 grunde til at stoppe med at ryge...

Dette er et blog-indlæg og ikke et udtryk for Avisen.dk's holdning. Hvis du finder, at bloggen er æreskrænkende eller indeholder injurier, så send en mail til tip@avisen.dk.

Mange mennesker i dag er afhængige af rygning - dette gælder både unge som gamle. Som vi alle ved skader rygning ikke kun os selv, det skader i den grad også vores familie, venner, kollegaer eller lignende ved passiv rygning. Fordelene ved at stoppe med at ryge er derfor mange, hvorfor jeg har lavet en top 5 over nogle af de vigtigste faktorer ved et rygestop:

  • Mindre risiko for kræft og blodpropper
  • Bedre vejrtrækning
  • Bedre lugte- og smagssans
  • Større overskud i hverdagen
  • Større økonomisk overskud

Der findes et hav af forskellige metoder til et godt rygestop. Som eksempler kan nævnes bøger om rygestop, e-cigaretter fra Esug.dk fx, diverse kurser eller lignende.

Mulighederne er mange, det er blot at sætte sig et mål og gå efter at opnå dette!

Dette er et blog-indlæg og ikke et udtryk for Avisen.dk's holdning. Hvis du finder, at bloggen er æreskrænkende eller indeholder injurier, så send en mail til tip@avisen.dk.

Om Henrik Damgaard:

Jeg er ejer af Esug.dk , hvor jeg har det overordnede ansvar for webshoppen og vores E cigaret butikker i Aarhus, Odense og København. Det betyder meget at kunne tilbyde et produkt, som kan bidrage til at forbedre sundheden og at målet om at kvitte smøgerne reelt kan blive en realitet for rigtig mange af vores kunder. Med en elektronisk cigaret og en e juice, som findes med forskellige smage ser vi en betydelig andel af vores kunder blive røgfrie indenfor en kortere periode. Alle er rygere, når de køber deres første e cigaret startpakke, så det at man kan undlade at fyre op i en almindelig cigaret er første skridt mod at blive 100% røgfri. Næste skridt er naturligvis løbende at nedjustere mængden af nikotinen, så man gradvist slipper af med rygetrangen. Hvis du ønsker at blive røgfri, så kig ind på vores E cigaret webshop, eller tag forbi én af vores butikker, hvor vores venlige personale står klar til at rådgive omkring skiftet fra almindelige smøger over til de elektroniske damp cigaretter.