Blogger: Terroren stopper når Saudi Arabien stoppes
Islam er ikke værre end andre religioner. Den er ligesom alle de andre religioner et redskab for magtgale, der bruges til at undertrykke, mener bloggeren Johnny Larsen.

Johnny Larsen er opvokset på Nørrebro i København. Mod alle odds fik han en uddannelse som journalist i 1987 - efter 17 år som ufaglært og derfor temmelig nedslidt.

Han har skrevet en bog, sange og en opera, og lidt af manglende evne til at holde mund. Johnny været ramt af depression siden børneårene og har været selvbehandlet, indtil han blev ramt af svær sygdom i 2009.

 

Følg Johnny Larsen på Twitter

TERROR KAN FÅ OS ALLE til at ryste i bukserne af skræk og på hovedet af vanviddet.

Det er ikke så svært for de fleste af os at forestille sig, hvilken sorg der rammer dem, som sender deres børn til popkoncert og aldrig får dem hjem igen, fordi næste gensyn er når de ser deres otteårige ligge i en ligpose, mens andre må se deres elskede børn være lemlæstede – fysisk og psykisk mærkede for livet.

Den ligger lige til højrebenet, at blive rasende på muslimer… og især på islam. ”Det er jo dem hver gang” ”Det er bygget ind i deres tro”. Argumenterne savner ikke drama og fordømmelse.

De savner kun realisme.

I MINE ØJNE ER ISLAM som al anden form for religion: Et redskab for magtgale fyldt med rædsel, indoktrinering, tortur (katolikkernes inkvisition og saudiernes wahhabisme), undertrykkelse og fremmelse af had mod andre. Et redskab der gør nogle få styrtende rige og frie, mens andre dyrker fromheden under massiv tvang og overvågning.

Man kan altså ikke bare bebrejde islam, og man kan endnu mindre anklage muslimer eller bede dem frasige sig deres tro og kultur. Det er ikke muslimer, der udøver terror. Det er soldater for magthaverne.

Mens tårer trækker uendelige strømme af striber på vore kinder, hører vi præsidenter, vor egen dronning, politikere, politifolk og en mængde andre høje og lave personer tale om ondskab og terror, og de forsikrer os om at de gør alt, hvad der er i deres magt for at stoppe terroren.

De stopper bare ingenting.

I England er Theresa May ”rystet” og ”chokeret”, over terrorangrebet, men hun siger det i en pause, hun holder i mødet med nogle af den saudiske kongefamilie, som sidder inde i kontoret og tæller flere hundrede milliarder pund, som de skal betale britiske våben med. Hun siger det, mens det engelske politi træner saudier i hårdhændet behandling af indsatte. ”De er meget hårde… ufatteligt hårde, siger en saudisk politimand om sin træning på den engelske politiskoler. Hun siger det, mens saudierne side om side med ”allierede tropper” sender giftgas mod civilbefolkninger i Yemen.

Skal vi lege flaskeleg og få flasken til at pege på en skyldig, er det nemt at lade den stoppe ved den saudiske kongefamilie, som styrer landet med hård hånd, og som flere gange er grebet i at støtte terror temmelig direkte. Ikke mindst ved at oprette ”velgørenhedskontor” i Bosnien, og sende penge der omdirigeres til terrorhandlinger. Bosnien var/er vigtig, fordi det er døren til Europa.

Men, vil visse forsigtigt påpege: Saudierne er vore allierede, og de hjælper os mod terroristerne. Tja. Jo. Nej… ikke nikke nej, gør de ej.

Saudierne deler deres version af islam og retfærdighed med ISIS, Boko Haram og flere andre terrororganisationer. Derfor er det også nærliggende at tro, at Saudi Arabiens kongefamilie og tæt knyttede saudier, reelt finansierer terrororganisationer.

LANGT DEN STØRSTE TRUSSEL om sikkerheden for almindelige borgere i hele verden, er alle de magthavere og pengemænd, der ser saudierne, som deres bedste venner. Nogle hyggelige fætre, der tillader Mutawaa (religiøst politi med frie hænder ledes af ”Komiteen til fremmelse af dydighed og bekæmpelse af synd”), at gå rundt overalt og gennemprygle og lemlæste unge der spiller på lut og kvinder der køber ind uden en mandlig ledsager. Det er disse mennesker som Løkke, May og mange andre hylder og gnider kind med. Det er disse mennesker, der har Trumps fulde opmærksomhed og ikke er ramt af hans indrejseforbud.

Der er ingen fuldgyldig dokumentation for, at Saudi Arabien støtter terrorgrupper (eller danner dem), men der er mange indikationer, og flere gange er det bevist, at de har infiltreret moskeer i Europa, fredsbevægelser og unge i belastede miljøer, i deres jagt på et religiøst globalt herredømme. Det er dokumenteret, at skolebørn via lærebøg indoktrineret til at hade alle andre trosretninger og religioner, og at shiamuslimer, kristne og andre skal bekæmpes og have deres hoveder hugget af.

VI VED AT SAUDIERNES henrettelsesmetoder er identiske med ISIS’, og vi ved at ISIS har kæmpet meget i Irak, og vi ved at sunniernes arvefjender er shia, der udgør en stor del af den irakiske religion.

Kan man nøjes med at sige, at det er nærliggende at antage at May, Trump og alle andre kan sætte en stopper for den ”muslimske” terror, der rammer over hele verden. De kan, hvis de vil. Det eneste de skal gøre, er at fortælle araberne, at de ikke kan bruge deres penge til en skid, før Saudi Arabien sætter deres folk på fri fod. 

Så kan vi andre også meget lettere leve sammen med muslimer, og så sparer vi også racisme, fremmedhad og anden form for irrationel frygt.

STOP SAUDIERNE og jeg er sikker på, at vi også stopper terror over hele verden.

Dette er et blog-indlæg og ikke et udtryk for Avisen.dk's holdning. Hvis du finder, at bloggen er æreskrænkende eller indeholder injurier, så send en mail til tip@avisen.dk.