Administration 

Blogger: Derfor bør DF'er kåres til 'årets kartoffel'

Harun er sygeplejerske og arbejder lige nu på Rigshospitalets Neonatalklinik.
 
Han har syv års erfaringer inden for sygeplejen. Han har tidligere arbejdet som både som sosu-hjælper og sosu-assistent og været ansat på plejehjemme, hjemmepleje samt på social psykiatriske bosteder.
 
Harun har også arbejdet frivilligt som rådgiver om HIV-Aids hos LGBT foreningen i København, og været bestyrelsesmedlem i FN Malmø afdelingen i et år for sætte fokus på miljø og fattigdom i Afrika.
 
Harun vil blogge med udgangspunkt i sin hverdag som sygeplejerske, og som tidligere asylansøger, der har været igennem systemet, vil han også skrive indlæg om integration af indvandrere og flytninge.

MAN BEHØVER IKKE GÅ LANGT væk fra Danmark for at finde holdninger, der minder om mørk, islamisk fundamentalisme.

Disse holdninger findes i dag i rigelig grad i Dansk Folkepartis rækker, og de truer det bedste, vi har, og som vi er stolte af.

Altså vores “frihed”.

HAVDE DET VÆRET NOORA fra den populære SKAM-serie, havde hun nok med sin filosofiske tilgang og sine sexede kirsebærfarvede læber stillet dette spørgsmål til “årets kartoffel” Anni Grimm (DF):

“Har du aldrig fået kærlighed i din barndom?”

“Er du vred og hader alle mennesker, fordi du har manglet opmærksomhed i hele dit liv?”

“Eller hader du os, fordi vi tør stå for, hvem vi er, tager kampen, er de stærkeste, mens du er en af de lesbiske, der i årevis har været bange, gemt sig i skabet og ikke er sprunget ud?

Er du misundelig, fordi du synes, du har spildt din ungdom? Er du så svag, siden du kaster dig over en gruppe, der i årevis har kæmpet, været tålmodig og endelig fået det længe ventede åbne Danmark?

Har du, mens du gik rundt, bildt alle ind, at du er heteroseksuel, drømt om en kvinde, mens du havde sex med din mand, og altid været så provokeret af andre, der turde være den, de er, fik sex med den, de ville, og elskede og rørte ved den krop, de ville?

HVORFOR HADER DU OS? Hvor stammer det had fra?

I nogle lande har man en tradition for at hylde offentlige personer, der kæmper for LGBT-personers rettigheder hvert år i offentligheden.
Mens de for eksempel bliver hyldet med navne på de sødeste frugter, kalder man homofoberne for de mest kedelige og grimme grøntsager.

Og det offentliggøres hvert år på pride-dagen gennem sociale medier.

Denne tradition har vi ikke i Danmark. Men måske er det på tide at overveje at få det herhjemme.

For disse usmagelige, homofobiske holdninger og udtalelser hører ikke til herhjemme, og derfor skal der kvitteres med den mest usmagelige og kedelige grøntsagstitel hvert år.

JEG TROR, ANNI GRIMM kunne være en god kandidat til at få titlen “årets kartoffel”.

Kartoffel, fordi den vokser under jorden helt for sig selv uden interesse for omverdenens udvikling - og ikke mindst kartoflen, fordi Anni er meget optaget af vores affaldsstoffer og tarmfunktion, hvilket hun også i sit debatindlæg omtaler ved at sige, at homoseksuelles fødsel ikke vil blive spændende for barnet “da den i så fald skal ad bagvejen efter en kanalrundfart”.

Og da kartoflen trives bedst, når den bliver dyrket i jord, der er gødet godt og grundigt med afføring, tænker jeg, det er den bedste og mest usmagelige grøntsag, der passer perfekt til Anni Grimm.

Men alligevel synes jeg, det er værd at fortælle Anni et par ting om, hvad LGBT-personer i Danmark har gennemgået, så hun til næste gang kan tænke sig om to gange, inden hun taler ned til dem, som om alting bare kom af sig selv uden smerte, lidelse og en hård kamp.

INGENTING KOM AF SIG SELV fra dag til dag uden gråd, chikane, vold og diskrimination.

I mange år blev LGBT-personer udsat for de mest grove ting i Danmark. Og jeg synes, man enten skal respektere de mennesker, der måtte stå for de konsekvenser, den kamp medførte, eller slet ikke udtale sig om det - hvis man ikke bryder sig om dem.

Når LGBT-personer viser respekt til alle mennesker og tilpasser sig til omgivelserne, uanset hvad omgivelsernes syn måtte være på dem, synes jeg også, de fortjener samme respekt!

”Omgængelse, som er imod naturen, straffes med bål og brand.”
Det var denne her sætning, vi først kæmpede mod.

Det var kriminelt, og mennesker skulle straffes med døden fra 1683 frem til 1866.

Først i 1933 blev kærlighed mellem to personer af samme køn afkriminaliseret.
Man skulle tro, at det var mange år tidligere, men NEJ.
Efter afkriminaliseringen skulle alle nu kæmpe for at fjerne stemplet som “psykisk syge” i mange år. For homoseksualitet var erklæret en psykisk sygdom i mange år. Og mange mennesker så på ganske almindelige, sunde og raske mennesker som syge.

“Behandlingen kræver stor tålmodighed, går navnlig ud på at lede patientens tanker i heteroseksuel retning og vænne ham til at beherske sit fantasi liv og bortjage homoseksuelle forestillinger”.

Det var denne sætning, der stod om homoseksualitet for 38 år siden. For det var en sygdom frem til 1981.

DA JEG LÆSTE DEBATINDLÆGGET, der er skrevet af Anni Grimm (DF), hvor hun kaldte alle homoseksuelle for “afvigere” og mente, at Danmark bøjede sig for meget for dem, blev jeg sur.

Her er for eksempel et citat fra hendes indlæg :

“Det vil ikke undre mig, hvis det næste bliver, at homoseksuelle stiller krav om retten til at kunne føde børn (lidt ligeberettigelse har man vel lov til at kræve!) Det bliver vel også noget, samfundet føler sig forpligtet til at forske i for dine og mine skattekroner, og i givet fald bliver det da en spændende fødsel "ad bagvejen" formentlig - efter en "kanalrundfart" af de mere interessante! Stakkels børn, der allerede nu må kompensere for de voksnes egoistiske afvigertrang.”

Medlemmer af Dansk Folkeparti er tidligere kommet med diskriminerende udtalelser om homoseksuelle, hvilket ofte har givet partiet problemer i medierne.
Da de ikke ville trækkes igennem sådan en ballade igen lige inden kommunal- og regionsvalg, måtte Anni Grimm derfor hurtigst muligt få en advarsel for sine udtalelser. Det var dumt gjort af Anni!

MEN DET MÆRKELIGSTE i denne sag er, hvorfor ingen endnu har krævet hende udvist ud af Danmark?

Hvis en muslim havde udtalt sig sådan, så havde vi igen diskuteret danske værdier, der havde været massevis af offentlige opslag på sociale medier, og folk ville have forlangt vedkommendes udvisning.

For hvad siger man i Danmark?

Vi har frihed. Vi har værdier, og dem skal du bøje dig for!

Faktisk er det så vigtigt at respektere og ikke diskriminere LGBT-personer i Danmark, at selv Udlændinge- og Integrationsministeriet i indfødsretstesten stiller spørgsmål om homoseksuelles ret til vielse og lignende i Danmark til de stakkels mennesker, der brænder for det pragtfulde, uopnåelige rødbedefarvede pas.
For det skal man lige vide! Skal man være dansk, så skal man respektere LGBT-personer og ikke diskriminere. Ellers kan man ikke kalde sig for dansk!

Men spørgsmålet er, hvad man så skal gøre, når sådan en som Anni Grimm ikke bøjer sig for de værdier, alle andres danskhed afgøres ud fra?

Anni kan man nok ikke lige udvise, da man må gå ud fra, hun er dansk statsborger. Men hvorfor er der så ikke masser af folk, der så vil erklære hende statsløs og inddrage hendes rødbedefarvede pas, som de ville have gjort, hvis det var en muslim, der havde sagt det?

FOR HVIS EN POLITIKER, der skal repræsentere demokratiet for alle, kalder homoseksuelle for afvigere og taler ned til de mennesker, der i årevis har kæmpet en hård kamp for dagen i dag, hvor Danmark bliver valgt som det mest åbne land for LGBT-personer i verden og bringer smil og stolthed hos de fleste, mens det bringer skam hos hende, skal hun da selvfølgelig befries fra den opgave. Hun kan ikke kæmpe for demokratiet. For demokratiet ser alle lige!

Sådan en udtalelse om homoseksuelle afspejler hverken demokratiet eller Danmark på nogen som helst måde.

Til gengæld har Anni Grimms udtalelser lighed med islamisternes holdninger til frihed og kærlighed, som de prøver at undertrykke.

Derfor burde Dansk Folkeparti faktisk bede Anni Grimm forlade partiet.
Disse grimme udtalelser og holdninger hører ikke hjemme i et demokrati. De hører ikke hjemme i Danmark.

Læs årets Kartoffels indlæg her.

Dette er et blog-indlæg og ikke et udtryk for Avisen.dk's holdning. Hvis du finder, at indlægget er æreskrænkende eller indeholder injurier, så send en mail til tip@avisen.dk.

Skuespiller Janus Bakrawi og partner Karina Frimodt på gulvet i vild med dans
Underholdning

Følelsesladet aften

i Vild med dans:

Dommer i gråd

finansminister Nicolai Wammen (S) står på pressemøde
Corona

Regeringen vil forlænge

og udvide hjælpepakker

lille grøn hvalp ligger med lukkede øjne
Helt vildt

Sjældent syn:

Hund føder grøn hvalp

Statsminister Mette Frederiksen (S) taler til pressemøde
Corona

Her er de nye

restriktioner

mundbind i skrealdespand
Corona

Her skal du huske

at bære mundbind

Politikeren Lars Weiss går på gaden og bliver interviewet
Nyheder

Han afløser Frank Jensen

som overborgmester

kvinde holder armen rundt om beboer på plejehjem
Corona

Slut med besøg

på plejecentre

i syv kommuner 

to kvinder står og spritter hænder
Corona

Ny rekord:

859 nye smittede

Fodboldtræneren Ebbe Skovdahl hilser på sin nevø Michael Laudrup efter en kamp i 2003
Sport

Sorg i Laudrup-familien:

Dansk træner-legende

er død 

Mette Frederiksen taler på pressemøde
Corona

Nye restriktioner på vej:

Indkalder til pressemøde

Et lille barn i fosterstilling i sengen
Krimi

Anklager kræver

11,5 års fængsel

til mor for overgreb

En halvtom strand med blåt hav og blå himmel
Corona

Nu hænger Grækenland

i en tynd tråd

Portrætbillede af Asger Aamund
Nyheder

Asger Aamund:

Trump VINDER

Et stort SAS-fly i Københavns Lufthavn taxier ud til startbanen
Nyheder

SAS får 

MILLIARDER

En lang gang med cola-dåser og flasker.
Mad og drikke

Coca-Cola dropper

halvdelen af deres mærker

Diktatorparret fra Nordkorea vinker i lufthavnen
Krimi

Stor mystik:

Kim Jong-uns kone 

FORSVUNDET

En smilende kvinde i blå bluse foran en mikrofon med det belgiske flag i baggrunden
Corona

Belgiens udenrigsminister

indlagt på intensiv

med Covid-19

Formand Jakob Ellemann-Jensen i hvid skjorte
Corona

Ellemann skærper tonen:

Forklar restriktioner

eller fjern dem, Mette!

Et tøjstativ med en masse tøj på bøjler
Nyheder

Kom dit tøjspild til livs

– og spar masser af penge 

En smadret Mercedes og redningsfolk omkring den.
Krimi

Stor Mercedes i

soloulykke

En mosaik af billeder af de to præsidentkandidater
Nyheder

Afdæmpet Trump

kom godt ud af duellen

Pengesedler og mønter
Nyheder

Feriepenge
modregnes

trods løfte

billede af Rigmor Bornerup
Nyheder

Må vi udvide huset lidt?

Nej, I skal rive alt ned nu

Billede af Peter Aalbæk
Kendte

Peter Aalbæk:

- Jeg vil være et

sjofelt svin til jeg dør

strandgæster på Ahata-stranden på den græske ø Karpathos
Corona

Kun to lande der ikke frarådes som rejsemål

billede fra en julefest
Corona

Corona-indgreb:

Din julefrokost er i fare

Banksy-værket hænger en væg
Helt vildt

Monet-provokation solgt

for vildt millionbeløb

billede af mette frederiksen
Corona

Mette Frederiksen slår fast: Der kommer nye coronarestriktioner

Politilogo på indgangsdør
Krimi

Begik røveri hos lillebror

Pengesedler og mønter
Nyheder

Bank-fejl - har det kostet dig penge?

En broget flok hunde fotograferet op ad en pink mur.
Dyreliv

Disse hunderacer

lever længst

Nærbillede af sangeren Caroline Henderson. Hun har skrabet håret helt tilbage og er iført en sort skjorte.
Kendte

Tjener to millioner

Maskinen som kan lave luft om til drikkevand består blandt andet af en computer, en skræm af en art og to små regensglas som er forbundet til skærmen.
Helt vildt

Maskine laver

DRIKKEVAND

ud af luft

Stephanie til en premiere sammen med sin far Christian og en ukendt kvinde, der står i midten af dem
Kendte

Ingen kontakt med far:

Han stjal min opsparing

Pernille Rosenkrantz-Theil i sort og hvid mønstret kjole, ståbriller og kort lyst hår. Hun ses fra siden på en gang på Christiansborg
Nyheder

Minister om Muhammed-tegninger:

Lærerne vælger selv

en ambulance med udrykning på en stor vej.
Krimi

Mand fundet fastklemt

i bil på mark

Billede inde fra et fly man ser en række personer i modlys fra flyets genkendelige runde vindue
Corona

Danskerne er bange

nægter at flyve

Magnus Heiunicke ved et tidligere corona pressemøde. Han ser alvorlig ud.
Nyheder

Varsler yderligere

coronarestriktioner

En 100 meter lang skorsten ligger halvt fra et tag henover en vej og ned i vandet.
Nyheder

Væltet skorsten

var næsten ny

et visakort i guld ligger på et tastetur
Nyheder

Sådan stjal svindlere 

26 millioner

En dreng sidder på en seng med en hætte trukket over ansigtet så man ikke kan se hans identitet. I forgrunden står en taske, der er pakket.
Nyheder

Svigt og overgreb:

Kostskole trues med lukning

Dronningen til åbningen af folketinget. Hun har alvorlig mine i ansigtet og er klædt i en støvet blå jakke med matchende hat.t
Kongelige

Fløjet hjem fra ferie -

på Forsvarets regning

Politikeren Jesper Andersen iført hvid skjorte står ved en udendørs talerstol med to mikrofoner med vindhætter på.
Nyheder

S-profil: Jeg havde

sex med 15-årig

Folk der er stimlet sammen om et stort billede af den nu afdøde lære.
Nyheder

Elever fik 350 euro

for at udpege lærer

En hånd holder en telefon som for at tage et billede af sige selv. Billedet er sort hvid.
Krimi

Pressede unge piger

til nøgenbilleder:

Godt jeg blev stoppet

Nærbillede af prinsesse Märtha Louise der taler med alvorlig mine mens hendes ene hånd gestikulerer.
Kongelige

Forelsket prinsesse:

Folk er sure på mig

Peter Madsen sidende i noget græs i en grøft ved et fortov med hænderne bundet. Billedet er taget langt fra, men man kan tydeligt genkende ham. Foran ham ligger en skarpskytte med et gevær pegende mod ham. En schäfferhund ligger ved siden af skytten.
Krimi

Derfor tog Peter Madsen flugten

Billede af Erik Brøgger ved onsdagens pressemøde. Han står ved et højt cafébord med en hviddug. Ved et andet bord ved siden af ses Søren Brostrøm
Nyheder

Hele verden kan være

lukket lige om lidt

En stor pose med hvidt pulver bliver vist frem af et par hænder iført hvide latexhandsker
Krimi

Politi finder 10 kilo

narko TILFÆLDIGT 

politikeren Jens Rohde står med papir i hånden op ad orange mur
Nyheder

Medie: Jens Rohde

pønser på nyt parti 

mand åbner munden for at blive testet for corona
Corona

Myndighederne klar

med ny teststrategi

den forsvundne norske milliardærfrue Anne-Elisabeth Hagen i grønlig trøje
Krimi

Norsk politi melder ud

i Hagen-sagen

to politifolk står udenfor retten i Glostrup
Krimi

Politiet: Peter Madsen

fik hjælp udefra 

kitler hænger på knage på hospital
Nyheder

Pist forsvundet:

Mangler 8.000 
stykker arbejdstøj

håndværker går rundt på tag
Nyheder

Få tusindvis af kroner

i tilskud til boligen

Par danser wienervals på dansegulvet i tv-programmet vild med dans
Film og TV

Vild med Dans i

stjernespækket

særudgave

rumsonde på vej til at lande på asteroide
Nyheder

Rumsonde landede

på farlig asteroide

med kurs mod jorden

donald trump gestikulerer
Nyheder

Trump afbryder interview

- og truer med at lægge

det på Twitter

til salg skilt foran hus - med mærkatet solgt
Nyheder

Højeste i 10 år:

Boligsalget sætter rekord

frank jensen går på scenen under præsentation af tour de france
Nyheder

Frank Jensen mister

formandspost

To forbryderfotos af Bill Cosby fra henholdsvis 2018 og 2020
Kendte

Sådan ser Bill Cosby ud

efter to års fængsel 

Hella Joof sidder med eftertænksomt udtryk
Kendte

Hella Joof: 

- Jeg blev misbrugt

af familiemedlem

islands statsminister sidder på kontor under videointerview
Helt vildt

Statsminister ramt

af jordskælv midt

under video-interview

neandertaler
Helt vildt

Fund kan ændre

danmarkshistorien:

Vildere end Guldhornene

Peter Madsen sidder op ad en hæk
Krimi

Sådan flygtede Peter

Madsen fra fængslet

Politinspektør Mogens Lauridsen taler ved pressemøde
Krimi

Politiet: Peter Madsen

havde et bombelignende

bælte

person på cykel i skumring
Nyheder

Nu kommer de mørke

tider: Gør opmærksom

på dig selv

Peter Madsen sidder i en grøft op ad en hæk mens en skarpskytte holder ham i skak.
Krimi

Peter Madsen flygtet:

Nu er han kørt væk fra stedet

Skuespilleren Jeff Bridges poserer for kameraet
Kendte

Hollywood-stjerne:

- Jeg har kræft 

Skilt med teksten "vis hensyn hold afstand" hænger udenfor bygning
Corona

529 nye smittede -

men epidemien er stabil 

En mand bliver interviewet mens en hel hær af fotografer og journalister kigger på ham
Krimi

Peter Madsens flugt

går verden rundt

Dronningen til åbningen af folketinget. Hun har alvorlig mine i ansigtet og er klædt i en støvet blå jakke med matchende hat.t
Kongelige

Dronningen giver op:

Aflyser nytåret

Jeppe Kofod iført blåt jakkesæt under åbningen af folketinget. Han smiler til fotograferne.
Nyheder

Professor tvivler

sag mod Kofod

En håndværker banker gamle klinker af et gulv
Nyheder

Trick: Sådan kan du

spare en formue

på håndværkere

Robert Redford med solbriller i vintersol. Han holder sin kone i hånden. De har begge mørke vinterfrakker på.
Kendte

Robert Redford knust:

Sønnen er død

Et visent blad holdes op foran solen, som stråler igennem på en skyfri himmel.
Nyheder

Varmen vender tilbage -

så lunt kan det blive

En lille pige og en dreng gynger på en legeplads. Man ser kun deres fødder og overkroppe.
Krimi

Børnelokkere har

fået bedre vilkår

En person bliver testet for corona i sin bil af en person med handsker, engangskittel, visir, mundbind og hårnet på.
Sport

Advarer om tsunami af

nye coronasmittede

Emil og Line i en scene fra Emil fra Lønneberg.
Nyheder

Emils tjenestepige er død

Laura Christensen portræt
Film og TV

Laura Christensen

om ubådsserien:

Håb i mørket