Blodig drabssag i Nordjylland: Fire er nu anholdt
Efterforskningen af drabet på en 58-årig mand i Gunderup i Nordjylland har fået politiet til at anholde i alt fire personer, som i dag fremstilles i grundlovsforhør. Modelfoto: Colourbox
Politiet har nu fire anholdte i sagen om drabet på en 58-årig mand i Gunderup syd for Aalborg.

Efterforskning af et drab i Gunderup på en 58-årig mand har fået Nordjyllands Politi til at anholde yderligere tre personer, så i alt fire nu er anholdt i forbindelse med drabet.

Det drejer sig om en 52-årig kvinde og to mænd på henholdsvis 39 og 32 år, oplyser politiet i en pressemeddelelse.

Tidligere lørdag har politiet anholdt en 39-årig mand i sagen. Samtlige anholdte vil søndag blive fremstillet i grundlovsforhør.

Af hensyn til grundlovsforhøret samt den videre efterforskning vil politikommissær Lars Nørskov Jørgensen fra Nordjylland Politi ikke give flere oplysninger om de nye anholdelser.

Den 58-årige mand blev lørdag fundet dræbt på sin adresse på Oppelstrupvej i Gunderup syd for Aalborg.

Lars Nørskov Jørgensen oplyste tidligere til Ritzau, at den 39-årige først anholdte mand i sagen blev fundet med blod på tøjet.

- Jeg kan bekræfte, at vi er i gang med en efterforskning, efter at der er fundet en død mand i et hus. Hvordan det er sket, kan jeg ikke sige noget om, og det er også for tidligt at sige noget om motivet, sagde Lars Nørskov Jørgensen.

Politihunde har eftersøgt området for beviser i sagen. Kriminalteknikere og retsmedicinere har været tilkaldt og arbejdet på stedet.

Ifølge TV2 Nord, der har været i kontakt med flere borgere fra lokalområdet, har den dræbte angiveligt haft besøg af et "tæskehold" for tre-fire år siden.

Personerne gik dengang rundt foran den dræbtes hus og bankede på ruderne med køller.

/ritzau/