Blev vækket fra koma – da var ægtefællen død

Corona
David Coutney-Williams (tv.) mistede sin mand, Steven, til corona, mens han lå i koma. (Foto: Facebook)

  En sygeplejerske overlevede corona – blot for at få at vide, at hans mand var bukket under for samme sygdom

Da David Courtney-Williams blev vækket efter 14 dage i koma, troede han, at fremtiden nu endelig så lys ud. Men glæden var kort – kort efter fik han den frygtelige besked, at hans ægtefælle i mellemtiden var død af corona.

David Courtney-Williams kommer fra Swansea og arbejder som sygeplejerske. Han blev smittet af corona-virussen, og eneste udvej var at lægge ham i kunstigt koma på intensivafdelingen. Og da han endelig var kommet sig så meget, at han igen kblev bragt  til bevidsthed, faldt hans verden fuldstændig sammen. Ægtefællen Steven var død.

– Det er forfærdeligt, at jeg har mistet Steven. Jeg kom ud af koma og fik beskeden over telefonen. Jeg kan stadig ikke forstå det, siger David Courtney-Williams ifølge Daily Mirror.

David blev kørt på hospitalet en 27. marts, da han fik besvær med at trække vejret. Han blev testet positv for covid-19 og lagt i koma. Godt en uge efter døde hans mand af samme sygdom.

Parret har været sammen i 28 år, de blev gift i 2016. Men nåede altså at få godt tre år som ægtefæller, inden corona på tragisk vist skilte dem.