Blachmans betingelse for ny runde X Factor: Sådan skal dommerpanelet se ud

Hvis Thomas Blachamm selv kunne bestemme, så ville hans drømme dommer-trio til den 10. X Factor-sæson bestå af Remee, Lina Rafn og ham selv. (Foto: Foto: Scanpix/arkiv)

Thomas Blachman så gerne Lina Rafn tilbage som dommer i X Factor i stedet for Mette Lindberg.

Thomas Blachman er klar til at tage endnu sæson som dommer i X Factor. Men det bliver på en betingelse.

- De (DR,red.) har tilbudt mig at blive dommer igen. Jeg har sagt, at jeg gerne vil, hvis Remee vil. Det skal være sjovt at lave det, ellers gider jeg ikke, siger Thomas Blachman til Her&Nu.

Han så også gerne, at Lina Rafn vender tilbage. Til gengæld har sidste sæsons kvindelige dommer, Mette Lindberg, ikke nogen særlig stor stjerne hos den kontroversielle dommer.

- Jeg har før sagt, at jeg er ligeglad med, hvem der sidder i den stol. Jeg tror, Mette er rimelig stresset. Hun har jo haft en udsat post, ikke? Men hun er ung og smuk og har en god popkarriere. Men at lave tv er noget andet. Jeg har stor respekt for, at hun gør det og prøver, men hvis hun kommer igen, er der nogle ting, hun må lære. Det er sgu ikke mit problem, siger Thomas Blachman til Her&Nu.

Thomas Blachman kan meget vel få sit ønske om igen, at få Remee som med-dommer opfyldt. Musikproduceren er inde i billedet, men fortæller til ugebladet, at han ikke har besluttet sig, fordi han fortsat har travlt med sin ny-åbnede natklub.