Bjerrehuus kysser på Nikita Klæstrup

Det var ikke længe, Oliver Bjerrehuus var single - han blev i går set kysse med den barmfagre Nikita Klæstrup, og fortæller, at de er et par.
Oliver Bjerrehuus og Nikita Klæstrup har fundet sammen. 
Oliver Bjerrehuus og Nikita Klæstrup har fundet sammen.  FOTO: Scanpix

Oliver Bjerrehuus gik for nylig fra sin kæreste gennem mange år, Gunnvør Dalsgaard. Men der er angiveligt allerede en ny kvinde inde i billedet, og det drejer sig om bloggeren Nikita Klæstrup, der er kendt for sit medlemskab af Liberal Alliance og sin afklædte tøjstil.

Både hun og Suzanne Bjerrehuus' søn, modellen Oliver, var med til at fejre reality-verdenen, da der i går, mandag, blev afholdt Reality Awards i Cirkusbygningen i København.

De dukkede op til showet hver for sig, men delte flittige kys, da de så hinanden kort efter ankomsten, kan BT berette. 

Den 40-årige Oliver Bjerrehuus vil i starten ikke fortælle, om parret er kærester eller ej:

- Det ved jeg ikke. Nu står vi bare og får tiden til at gå, mens vi venter i køen. Og der er ikke mere champagne, så vi må få det bedste ud af det, som vi kan. Og så tænker jeg, at det virker ret indlysende i øjeblikket.

Fandt sammen i biografmørket

Det er ikke første gang, Oliver Bjerrehuus og Nikita Klæstrup viser sig sammen offentligt. De dukkede også op til premieren på filmen "The Revenant" sammen i sidste uge, men her sagde de begge, at de kun var venner.

Se alle billederne fra Reality Award: Med landmands Ole og en nedringet Nikita Klæstrup

Nu er piben ved at få en lidt anden lyd. Oliver Bjerrhuss fortæller, at parret mødte hinanden over Facebook. Nikita Klæstrup, der er 21 år, sendte en venneanmodning og så tog det fart.

- Jeg havde en biografpremiere, og så tog vi til den, og så har vi ligesom været et par lige siden, er Oliver Bjerrehuus citeret for at sige til BT.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.