Bjarne Riis skal have millioner fra Stein Baggers konkursbo
Bjarne Riis får nu en ordenlig sjat penge efter Stein Bagges firma IT Factory gik konkurs. Foto: Nils Meilvang/Scanpix
Bjarne Riis får nu et et større millionbeløb fra konkursboet efter det kaosramte selskab IT Factory. Det var ejet et Stein Bagger.

Bjarne Riis og hans selskab Group Riis kan se frem til at modtage et større millionbeløb i kølvandet på den konkurs, der ramte Stein Baggers skandaleombruste selskab IT Factory.

Det sker som en konsekvens af den sponsoraftale, som Riis og hans tidligere cykelhold Team Saxo Bank indgik med IT Factory i 2008 inden selskabet blev erklæret konkurs - uden at Riis og hans cykelhold nåede at få udbetalt nogle penge.

Det skriver Finans.

I april 2016 blev der indgået forlig i konkursboet efter IT Factory, da revisionsfirmaet CJ Partnership betalte 333 mio. kr. til resterne af det skandaleramte it-selskab.

Nu er der så blevet sat beløb på, hvor meget Bjarne Riis kan forvente at modtage fra konkursboet. Han regner med at få 9,4 mio. kr., da kreditorerne har fået tilsagn fra boets kurator, Boris Frederiksen, om en dividende på mellem 30 og 32 pct.

Det fremgår af et nyt regnskab fra Group Riis, der er ejet af Bjarne Riis og var moderselskabet, som stod bag Bjarne Riis' cykelhold med forskellige navne gennem årene.