Behold din sommerkrop hele vinteren

Advertorials

Sponsoreret indhold:

De fleste af os kender godt til, at man spiser lidt for meget trøstemad, når det bliver koldt. Der er noget ekstra hyggeligt ved at drikke varm kakao og spise kage, når det er vinter. Mange af os tager flere kilo på, når det er vinter, fordi vi ikke længere kan gå udenfor at træne.

Men der er mange ting, som du kan gøre, hvis du gerne vil være i god form hele året rundt. Her giver vi dig nogle gode råd til, hvad du kan lave af træning om vinteren.

Meld dig ind i et motionscenter

Måske er du allerede tilmeldt et motionscenter, fordi du styrketræner her om sommeren, og så fortsætter du med at møde op.

Men hvis du har løbet udenfor hele sommeren, kan det være svært at fortsætte, når det bliver vinter. Her er det en god idé at melde sig ind i det lokale motionscenter. Vi vil anbefale dig, at du vælger et, som er tæt på din arbejdsplads eller dit hjem. For så er du mere tilbøjelig til at tage derned.

Husk på at du bare skal motivere dig selv til at komme af sted. Det er grunden til, at det er en god idé at tage derned efter dit arbejde.

Hvis du først når at komme hjem, kan det være svært at få sig selv til at gå udenfor. Hvis du har problemer med at motivere dig selv, kan du vælge at tilmelde dig nogle hold. Der findes en række hold, hvis du elsker cardio eller yoga.

Ellers vil vi anbefale dig, at du styrketræner og kombinerer med cardio. Her kan du vælge en skimaskine, spinningmaskine eller et løbebånd. Det er ikke vigtigt, hvad du vælger at lave. Det vigtigste er, at du vælger at gøre det.

For mange er det lettest at motivere sig selv, hvis de laver en ugeplan for, hvor tit de skal træne. Nogle har brug for at komme af sted hver dag i vintermånederne for at motivere sig selv.

Træn derhjemme

Du kan også træne derhjemme, og det er en god mulighed, hvis du gerne vil spare penge, eller hvis du ikke gider transporttiden til et motionscenter.

Du kan købe alt fra løbebånd til en kondicykel, når det kommer til cardio. Hvis du hellere vil lave styrketræning, vil vi anbefale kettlebells, da de har den fordel, at de ikke fylder særlig meget. Du kan altid prøve et hold, hvis du vil vide, hvordan man gør. Eller du kan se en række Youtube videoer, hvor de også viser dig, hvordan man gør.

Hvis du er mere til almindelig styrketræning som træningsbænk og tunge vægte, så er det en god idé, at du har en større bolig. I en almindelig lejlighed på øverste etage skal du ikke lave dødløft, da det risikerer at ødelægge gulvet.

Når det kommer til løbebånd, er det vigtigt, at du vælger et, som passer på dine knæ. Dvs. du skal sørge for at have det bedste løbebånd og nogle gode løbesko.

Med disse råd burde du kunne få en god vinter, hvor du ikke tager en masse kilo på. Selvfølgelig skal du også tænke på, hvad du spiser, men når du har en sund livsstil, så er du også mindre tilbøjelig til at leve usundt.

Ovenstående indhold er sponsoreret

Ovenstående indhold er sponsoreret