Barnestjerne i krig med X Factor-dommers søster: Hiver hende i retten

Pusle Helmuth er barnebarn af Osvald Helmuth og datter af Frits Helmuth. Pusle Helmuth fylder 56 år 12. august. (Foto: Foto: Jonas Skovbjerg Fogh/Ritzau Scanpix (arkiv))

Pusle Helmuth og Elsa Adams var veninder - nu ender strid mellem dem i retten.

Frits Helmuths datter, Pusle Helmuth, og den nu tidligere X Factor-dommer Remees halvsøster, Elsa Adams, skal i retten.

Det skriver Her & Nu.

De to tidligere veninder skal mødes efter det de begge mest af alt betegner som et dårligt match.

Ifølge Elsa Adams drejer retssagen sig om en huslejerestance, mens Pusle Helmuth efter råd fra sin advokat ikke vil udtale sig.

- Hun lejede sig ind hos mig, men da hun ikke havde betalt husleje i tre måneder, opsagde jeg hende. Og jeg ved ikke, hvad hun kræver af mig, fortæller Elsa Adams til ugebladet.

Her & Nu refererer fra Pusle Helmuths biografi, "Nu forstår jeg livet", som blev udgivet for knap et år siden.

Her skriver Pusle Helmuth blandt andet, at "hun ...", som ifølge Her og Nu er Elsa Adams, "... betalte ikke sine regninger, så jeg blev fritstillet fra mit job, og vi blev opsagt af lejligheden i utide".

Pusle Helmuth og familien var derfor igennem nogle kaotiske måneder, skriver hun: "Pludselig stod jeg uden indtægt, samtidig med at vi skulle finde et nyt sted at bo. [...] Derudover var jeg blevet svigtet af en, jeg troede, var min veninde".

Pusle Helmuth, som udover at kunne skrive "barnestjerne" og sekretær på Gentofte Sygehus på visitkortet, var administrationsansvarlig hos Elsa Adams. Elsa Adams er en kendt designer og har blandt andet designet kjoler til dronning Margrethe.

Ifølge Her og Nu er Elsa Adams firma under konkursbehandling og har en samlet gæld på 4.063.126 kroner.

Retssagen begynder 30. august.