Barcelona vil ikke slippe spare-rotationer
Barcelonas træner, Luis Enrique, holder fast i stjernerotationerne trods kritik. Foto: Alvaro Barrientos/AP
Luis Enrique vil ikke tøve med at spare verdensstjerner, hvis han føler, det er til det bedste for holdet.

Barcelona-træner Luis Enrique frygter ikke for at sætte en af sine verdensstjerner på bænken, selv om han var offer for stor kritik, da han 4. januar sparede Lionel Messi og Neymar og tabte dyrebare point i nederlaget til Real Sociedad.

- Jeg er ikke tro mod kun at gøre tingene på én måde. Jeg stiller med 11, som, jeg mener, vil fungere bedst.

- Jo flere spillere, der kan bidrage, des stærkere bliver vi, siger Luis Enrique.

Han får opbakning fra midtbanespilleren Andrés Iniesta.

- Jeg mener ikke, at rotationsprincippet er dårligt. Det får alle i truppen til at føle sig vigtige. Det sikrer også, at vi er i en god situation og i bedre forfatning, når vi kommer til slutningen af de forskellige turneringer, siger Iniesta.

Søndag aften stillede FC Barcelona med det store angrebsskyts, da Lionel Messi, Neymar og Luis Suarez dannede angrebstrio i sejren på 4-0 ude over Deportivo La Coruña.

Messi scorede hattrick, og Enrique var hurtig til at rose den argentinske stjerne. Efter han satte Messi på bænken mod Sociedad, har spanske medier ellers spekuleret i, at forholdet mellem de to var iskoldt.

- Messi har spillet på et ekstremt højt niveau i hele sæsonen. Hans form har ikke dykket på noget tidspunkt. Han har været verdensklasse, siger træneren.

I den spanske liga ligger Barcelona nummer to med ét point op til Real Madrid, der har spillet en kamp færre.

Næste opgave for Barcelona er dog i den spanske pokalturnering, hvor Atlético Madrid onsdag aften gæster Camp Nou i den første af to kvartfinaler.

/ritzau/