Bandemedlemmer sat i fængsel: Mistænkt for drab

Politiet har tirsdag anholdt mænd for drabet på den 22-årige Ghassan Ali Hussein i Mjølnerparken i København 9. november.
Politiet har tirsdag anholdt mænd for drabet på den 22-årige Ghassan Ali Hussein i Mjølnerparken i København 9. november. Foto: 50090 Johan Nilsson/tt/arkiv/Scanpix

To mænd med banderelationer er i et grundlovsforhør tirsdag eftermiddag varetægtsfængslet i tre uger for drabet på en 22-årig mand i Mjølnerparken i København 9. november, oplyser politiet.

Politiet mener, at de to anholdte fra en knallert affyrede en serie skud, som dræbte Ghassan Ali Hussein, der sad i en bil på en parkeringsplads ved bebyggelsen.

De to mænd på 18 og 21 år blev anholdt lige før klokken 6.30 tirsdag morgen, oplyser politikommissær Steffen Th. Steffensen i Københavns Politi.

Politiet mener, at en hel gruppe deltog i forbrydelsen, og i forvejen er to andre mænd varetægtsfængslet for at have deltaget. Yderligere to mistænkte blev løsladt af politiet i sidste uge.

Drabsmændene flygtede på knallerten til et sted i nærheden, hvorfra de kørte væk i en bil, som forinden var blevet leaset i Sverige.

Mindst seks skud blev affyret ved 15.30-tiden 9. november mod forruden af den bil, hvori der sad to mænd. Ghassan Ali Hussein på 22 år mistede livet. Hans kammerat på 19 blev såret i armen.

Drabet var det tredje på halvanden uge og det andet ved Mjølnerparken.

Tilsyneladende var det endnu et led i opgøret mellem på den ene side Loyal to Familia og på den anden side Brothas, der holder til i Mjølnerparken.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.