Bageri-ansat i chok: Bevæbnet mand trykkede på aftrækkeren
En kvindelig ansat hos Pabst Bakery er chokeret over episoden, hvor en ung mand i morges pegede med en pistol mod hende og trykkede på aftrækkeren. Foto: Google Maps
En ung mand pegede i morges med en pistol mod en ansat i den lollandske bagerbutik, hvor han trykkede på aftrækkeren, men pistolen klikkede.

En kvindelig ansat i et bageri i Maribo er onsdag blevet truet med en pistol af en ukendt gerningsmand.

Folketidende skriver, at den pistolbærende mand tidligt i morges kom ind i baglokalet i Pabst Bakery på Torvet i Maribo. Her pegede han med en pistol mod den ansatte i bageriet.

- Han siger: "Det her er en prøve. Næste gang sker der noget", hvorefter han trykker på aftrækkeren, men der var ikke ammunition i, så den klikker. Derefter løb han ud og forsvandt, fortæller bagermester Marc Pabst til Folketidende.

Han forklarer til avisen, at medarbejderen er meget chokeret, men at en psykolog er blevet kontaktet, så hun kan få hjælp. 

Politiet modtog klokken 06:39 en anmeldelse om episoden, og forgæves har ordensmagten afsøgt området for at finde gerningsmanden, der beskrives som 18-20 år, høj og tynd. Manden talte danske med accent - politiet oplyser, at han muligvis har mellemøstlig baggrund. Han var iført mørkt tøj og Adidas-bukser med hvide striber, og bagermesteren siger til Folketidende, at pistolmanden også var maskeret med hætte og bind for munden.