Badehotellets stjerne overrasker: Disse scener er mest udfordrende
Rosalinde Mynster med sin mor den kendte skuespiller Karen-Lise Mynster. FOTO: Scanpix
Rosalinde Mynster er vokset med skuespillet, som Badehotellet er blevet optaget, men der er stadigvæk én slags scener, hun har det svært med - og det er ikke den slags, du tror.

Smukke Rosalinde Mynster spiller stuepigen Fie i serien Badehotellet, som netop har afsluttet sin tredje sæson på TV 2. Heldigvis vender serien tilbage, og vi kan glæde os til endnu en sæson med strandliv, gode grin og kærlighed. 

I serien er Rosalinde Mynster den af stue- og køkkenpigerne, som er mest ombejlet af mændene, og både Morten fra nabogården og tandlægen Jesper har vist interesse for Fie.

Er vokset med opgaven

Men modsat hvad man skulle tro, er det ikke de generte kærlighedsscener med mændene, der er en udfordring for Rosalinde Mynster at indspille, fortæller hun i programmet "Badehotellet" – et kig bag kulissen”.

Nej, det sværeste er faktisk de scener, som skal indspilles i spisesalen, hvor Fie serverer mad for de andre medvirkende i serien.

- Dem gruer jeg altid for. Ikke fordi vi skal spille skuespil, men fordi vi skal have serveringen timet således, at vi ikke går i vejen for de andre skuespillere, der skal kunne ses i billedet, siger Rosalinde Myster i udsendelsen i følge Billed-Bladet og fortsætter:

- Nu er det tredje sæson og man kender jo efterhånden faldgruberne. Jeg er blevet mere sikker som skuespiller, ligesom Fie også er blevet mere sikker på sin rolle på hotellet - så dér følger vi fint hinanden, siger Rosalinde Mynster.