Badehotellet: Se de overraskende nye navne på rollelisten

To af Badehotellets bærende roller har i den ny sæson fået følgeskab af deres søskende fra det virkelige liv.
Ena Spottag har sin stedsøster med i trejse sæson af Badehotellet.
Ena Spottag har sin stedsøster med i trejse sæson af Badehotellet. FOTO: Mike Kollöffel/TV2

Først spillede Ena Spottag og Cecilie Stenspil med i 'Badehotellet', og nu er deres søskende også med i den populære TV 2-serie.

Det er Cecilies bror, Simon Stenspil, og Enas stedsøster, Andrea Øst Birkkjær, som begge har fået to vigtige roller i kæmpesuccessen 'Badehotellet', der angiveligt slår alle rekorder i seertal med den ny sæson.

Da andet afsnit af tredje sæson blev vist mandag aften på TV 2, så 1.621.000 seere med, skriver Billed-Bladet.

Den succes er Cecilie Stenspil, som spiller Fru Aurland, mere end glad for at dele med sin lillebror Simon, fortæller hun:

Det er rigtig skønt, at min bror også er med i 'Badehotellet'. Vi har ingen scener sammen, og jeg vidste slet ikke, han skulle være med, før han ringede mig op og fortalte, han havde fået rollen. Min bror er en rigtig dygtig skuespiller, og han har haft nogle gode dage på hotellet sammen med bl.a. Bodil Jørgensen.

Den 36-årige Cecilie under i dén grad sin 32-årige lillebror den fine rolle i Badehotellet, hvor han spiller vagabonden Valter.


Vagaboden Valter er i det virkelig liv bror til Cecilie Stenspil. FOTO: Mike Kollöffel/TV2

Enas stedsøster har debut på TV

Cecilie og Simon er ikke det eneste søskendepar i tredje sæson af 'Badehotellet'. Ena Spottag, der spiller køkkenpigen Martha, har også fået følgeskab af et familiemedlem.

Det er hendes stedsøster, Andrea Øst Birkkjær, som har sin tv-debut i rollen som Kitty. Enas far, Jens Jørn Spottag, er gift med Andrea Øst Birkkjærs mor, Tammi Øst.

Ena Spottag synes bestemt, det er sjovt at være på arbejde sammen med sin stedsøster, selvom de faktisk ikke har set meget til hinanden:

- Det har fået os tættere på hinanden, på en eller anden måde. For så har vi også det at snakke om, i stedet for at snakke om vores åndssvage forældre eller sådan noget, siger Ena Spottag til tv2.dk

Søskendeparret har stort set ikke filmet sammen, for Martha er i køkkenet og Kitty oppe hos det finere selskab, og selvom de er rendt på hinanden, er det godt, de ikke har haft scener sammen, fortæller Ena Spottag:

- Jeg tror, at der er fedt for Andrea, at hun har fået lov til at være sig selv, så jeg ikke har kunnet stå og være den irriterende, store og onde stedsøster, der synes, at alt det hun lavede var noget lort.


Kitty er ny i Badehotellet, og så er hun i virkeligheden stedsøster til Ena Spottag, som spiller Martha. FOTO: Mike Kollöffel/TV2

Se også:

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.