'Badehotellet'-forfattere afslører: Drama og panik bag de lukkede døre

Den tredje sæson af Badehotellet ruller snart over skærmen, og forfatterne bag lover mere drama og panik.
Badehotellet er klar med en ny sæson i slutningen af december.
Badehotellet er klar med en ny sæson i slutningen af december. Foto: Mike Kollöffel/TV 2/free

Der er gensyn med Grosserer Madsen, stuepigen Fie og køkkenpigen Martha, når tv-serien Badehotellet endnu en gang ruller over skærmen i de danske stuer.

Og forfatterne bag den populære serie afslører, at nysgerrige seere kan se frem til endnu flere intriger og mere dramatik.

- Der er skruet op for dramaet. De historier, der sker bag de lukkede døre, er mere voldsomme. Gæsterne holder facaden, men i det private er der total gang i den og panik. Der bliver masser af hemmeligheder og drama, siger Hanna Lundblad, der er den ene af seriens to forfattere.

Tredje sæson af serien foregår også i starten af et nyt årti. Badehotellets gæster befinder sig nu i starten af 1930'erne, hvor der er økonomisk krise i verden, og det kommer til at påvirke nogle af gæsterne, men alligevel forsøger de at holde den pæne facade oppe.

- Krisen optager ikke gæsterne ret meget. De er mere optagede af deres indre liv, og der bliver tydeligere forskel på, hvad der sker ude i det offentlige rum, og hvad der sker på de private værelser, siger seriens anden forfatter, Stig Thorsboe og fortsætter:

- Det er jo borgerskabets privilegium at have et dobbeltliv. Det har de råd til, og det har de tid til. Så tilsyneladende rammer krisen ikke. Men kun tilsyneladende.

Der bliver også budt velkommen til en række nye karakterer. Skuespillerinde-eleven Kitty Hansen gør sit indtog på Andersens Badehotel, og især en gæst bliver noget imponeret over den 18-årige pige med skuespillerdrømmene.

- I hver sæson har fabrikant Otto Frighs midtvejskrise et nyt udtryk. I denne sæson er det den nye, unge kvinde, han bliver fascineret af, siger Stig Thorsboe.

Kitty Hansen spilles af Andrea Øst Birkkjær, og hun er langt fra den eneste nye gæst på hotellet. Skuespilleren Lars Knutzon spiller kammerherre Hjørting, og også redaktør Bruun fra Viborg Stiftstidende, der spilles af Ole Lemmeke, gæster badehotellet.

Derudover kan Jesper Asholt opleves i rollen som sagfører Kvist, og faderen til Morten, Knud Enevoldsen, dukker også op i serien i skikkelse af Knud Dreyer.

Den unge læge Frederik Hoffmann, der spilles af Anders Heinrichsen, kommer også på visit, og skuespillerne Thure Lindhardt og Cyron Melville kan også opleves i den nye sæson.

Den tredje sæson af Badehotellet har premiere mandag den 28. december klokken 20.00 på TV2.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.