Babydrama i Badehotellet: Hvem er far til barnet?
Er det nu alligevel Hr. Weyse, som er far til lille Severin? FOTO: Mike Kollöffel/TV2
Der er drama i Badehotellet, efter det er blevet afsløret overfor hr. Aurland, at han muligvis ikke er far til sin kones barn.

Den populære serie Badehotellet ruller igen over skærmen hver mandag, og et af de store dramaer i denne sæson drejer sig om fru Helenes barn. 

Fru Helene, der spilles af Cecilie Stenspil, har nemlig tidligere haft en affære med den karismatiske hr. Weyse, og hun tror derfor, hendes barn er hans og derfor ikke hendes mands. Det har hun fortalt hr. Weyse, og de forsøger nu at holde det hemmeligt overfor hr. Aukland.

I gårsdagens afsnit, mandag, fik hr. Aukland nys om situationen, og nu er der altså lagt op til det helt store drama.

Det er stadig uvist

Men vi skal ikke føle os for sikre på, hvem der er far tll barnet, afslører Peter Hesse Overgaard, der spiller hr. Aurland, overfor Billed Bladet:

Det er jo ikke sikkert, at det ER hr. Weyse, der er faderen. Man så jo hvordan vi rykkede sengene sammen i sidste sæson.

Så lille Severin Charles kan godt være hr. Auklands, når alt kommer til alt. Samtidig fortæller Peter Hesse Overgaard, at der faktisk ikke kun er en baby med i serien. Der er tre, som de vekslede mellem under optagelserne:

Vi brugte tre forskellige babyer under optagelserne. En var af gummi. Ham brugte vi, når vi skulle spille en scene igennem. Ellers havde vi to forskellige babyer i kulissen, og den der artede sig bedst, og var tilpas fyldt op med modermælk, når vi skulle optage, brugte vi så. Det gik meget smertefrit.

Er du også blevet nysgerrig efter at vide, hvem den sande far er? Så må du vente hele to uger endnu med at komme svaret nærmere, da næste mandags afsnit er udskudt til fordel for håndbold. 

Se også: