Baby-lykke: Dansk kendispar er blevet forældre

Sangerinden Mathilde Falch og komikeren Jesper Juhl er blevet forældre til en lille dreng.
Mathilde Falch er blevet mor for første gang.
Mathilde Falch er blevet mor for første gang. Foto: Per Bix/Free

Familien er blevet udvidet med et lille nyt medlem for sangerinden Mathilde Falch og standupkomikeren Jesper Juhl.

Den 4. december blev det lykkelige par nemlig forældre til deres første barn.

Det afslører Mathilde Falch søndag på Instagram.

- Pip fra den glade babyboble. Vores Leo kom til verden den 4. december. Han er det smukkeste og mest fantastiske vi nogensinde har set, skriver sangerinden.

- Han var punktlig og kom på sin terminsdato, 4 kg tung og 52 cm. Han har det super godt og er meget vild med musik, mad og kys, fortæller hun videre.

Sangerinden, der er datter af musikeren Michael Falch, afslørede sin graviditet den 1. juni, da hun delte et billede på det sociale medie Instagram, hvorpå hun med et skanningbillede på maven poserer sammen med Jesper Juhl.

- Der er faktisk tre mennesker, der giver "thumbs up" på dette billede. Jeg er så megalykkelig over, at jeg i starten af december skal have et barn med min elskede mand, skrev hun dengang til billedet.

Efterfølgende fortalte den 27-årige rocksangerinde i et interview med Ritzau Fokus, at hun ønskede at fortsætte sin turné så længe som muligt, og hun fortalte samtidig, at hun var i gode hænder, når hun rejste rundt i landet for at optræde.

- Drengene i mit band er enormt beskyttende overfor mig og min bebs, så jeg får ren luksusbehandling, når vi er afsted. Det er smart at være gravid i forhold til, at jeg ikke må bære tungt gear, sagde hun i juni til Ritzau.

Mathilde Falch og Jesper Juhl giftede sig i 2012 ved et bryllup på Samsø.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.