Apollo stærkt tilbage i Odense Lufthavn

Apollo har haft en helt fantastisk sommersæson i Odense. De 6.000 rejser der er tilbudt til en række rejsemål ved Middelhavet er udsolgt.

Der var ikke mange, der havde forudset, at det ville blive en succes at tilbyde hele 6.000 rejser ud af Odense Lufthavn i højsæsonen, da Apollo i september 2010 annoncerede planerne for sommeren 2011. Men der kan nu meldes om fyldte fly hele sommeren og stor tilfredshed fra de fynske gæster.

"Apollo har haft en helt fantastisk sommersæson i Odense, også kaldet Beldringe Lufthavn. De 6.000 rejser, vi har tilbudt med 11 ugentlige afgange til en lang række rejsemål ved Middelhavet, er udsolgt, og vi har fløjet med fyldte fly hele sommeren.

Herudover kan vi af de tilfredshedsevalueringer, vi får fra vores fynske gæster konstatere, at tilfredsheden med at rejse ud af Odense har været stor. Benarbejdet i år med megen kommunikation i det fynske har båret så meget frugt, at der næppe er en fynbo tilbage, der ikke ved, at Apollo har tilbudt direkte flyvning til så mange eksotiske rejsemål fra deres egen lokale lufthavn," konstaterer Rikke Koks Andreassen, kommunikationschef i Apollo

6.000 sommerrejser ud af Odense Lufthavn var rekordmange. Et så stort antal rejser er aldrig blevet tilbudt ud af Odense Lufthavn før. Rejserne er blevet afviklet i skolernes sommerferie til populære rejsemål som Mallorca, Kroatien, Bulgarien og græske øer som Skiathos, Thassos og Kreta.

Nogle af rejsemålene har haft afgang to gange om ugen. Cirka 80 % af dem, der denne sommersæson har booket en rejse ud af Odense Lufthavn, er kommet fra Fyn. Den resterende del er kommet fra trekantsområdet i Jylland. Og enkelte fra Vestsjælland og øerne.

"Apollo er stærkt tilbage i sommeren 2012, og vi glæder os. Vores program for Odense Lufthavn er ikke 100 % på plads endnu, men verden skal se meget anderledes ud, hvis vi ikke kan tilbyde i omegnen af 6.000 rejser, som vi har haft i år. Udvalget af destinationer vil sandsynligvis heller ikke få større variation, men det kan tænkes, at vi trækker en spændende nyhed ind. Apollo valgte tilbage i 2007 at gøre Odense Lufthavn til en af vores nære samarbejdspartnere, og den strategi holder vi fast i. Vi ser frem til et fornyet samarbejde med lufthavnspersonalet i Odense Lufthavn og til rejserne med fynboerne i 2012", siger kommunikationschef Rikke Koks Andreassen.

Apollo har benyttet flytypen RJ100, som har 95 pladser.