Annette Heick hjemløs: Må bo i campingvogn med familien

Underholdning
(Foto: Foto: Ritzau Scanpix)

Annette Heick og Jesper Vollmer har købt hus i Søllerød.

Familien Heick/Vollmer med mor Annette og far Jesper i spidsen er i fuld sving med at flytte fra Sverige og tilbage til Danmark.

Kongehusekspert om den royale familie: Stemningen er dårlig

Men det kommer til at koste dem en rum tid i campingvogn, fortæller Jesper Vollmer til Ekstra Bladet. Familien skal nemlig gøre deres nye hus i Søllerød i stand:

- Fordi der skal gøres så meget i huset, inden vi kan flytte ind, så skal vi bo i en campingvogn i flere måneder, indtil tingene kommer på plads. Så man kan vel godt kalde os hjemløse, siger Jesper Vollmer til avisen.

Huset skal have den helt store tur med blandt andet køkken og badeværelser, der skal laves, og gulve, der skal høvles af.

Men det vil være ventetiden værd, forklarer Jesper Vollmer. I Søllerød har de nemlig mange bekendtskaber, som de ser frem til at komme tættere på.

- Vi er simpelthen så glade. Det ligger et rigtig godt sted. Drengene er startet i skole oppe i Holte - faktisk på Annettes gamle skole, så det er mors gamle 'hood". Mormor og morfar bor ti minutter derfra, og vores gamle venner er deroppe. Jeg har jo arbejdet på Søllerød Kro i mange år også, så nu bliver det hjem i stedet for, at vi er gæster. Vi er helt oppe at køre, og vi er simpelthen så glade.

Han fortæller også, at han netop er begyndt i et projekt, hvor man prøver at "reparere på folk, der er blevet skudt eller andet, mens de har været i krig". Og de har sagt ja til at kigge på den rygmarvsskade han fik, da han for nogle år siden brækkede nakken under en badeferie til Thailand.

- Jeg kan allerede mærke forskel nu. De er sindssygt dedikerede, og de går ind og arbejder med de muskler, jeg ikke har haft fat i i mange år. Jeg er spændt på, om det gør min gang bedre, siger Jesper Vollmer.