Anklage: 21-årig gik amok på pædagog med skobakke

Politiet vil angiveligt med en anholdelsesbeslutning sikre, at 21-årig møder op til næste retsmøde, hvor han er anklaget for vold og trusler mod pædagog. (Foto: Foto: Henning Bagger / Ritzau Scanpix (arkivfoto))

Pædagogen blev ifølge anklagen slået mere end 10 gange på overkroppen.

En 21-årig mand var ikke til stede, da Retten på Bornholm tirsdag lagde retslokale til en sag om vold mod en mandlig pædagog på et botilbud.

Den unge mand er anklaget for vold og trusler mod pædagogen ved en episode, der udspillede sig tilbage i marts 2017, da han boede på botilbuddet Pilevang i Poulsker på det sydlige Bornholm.

Retten måtte bruge retsmødet på at føre vidner, da den 21-årige mand ikke mødte op til gårdagens retsmøde. Ifølge anklagen truede den unge mand først pædagogen over telefonen med at smadre ham, hvis han ikke åbnede døren en til et fælleshus ved det bornholmske botilbud.

Bornholms Tidende skriver, at den 21-årige mand ad tre omgange slog pædagogen mere end 10 gange på overkroppen. Pædagogen blev også slået i hovedet med en skobakke, og den 21-årige kastede også sten efter ham.

Det er uvist, hvonår sagen kan gøres færdig på grund af fraværet fra den 21-årige mand. Bornholms Tidende skriver, at politiet angiveligt med en anholdelsesbeslutning vil forsøge at sikre, han møder op til næste retsmøde.