Andreas Cornelius tæt på FC København

Sport
Andreas Cornelius kan være på vej mod et overraskende comeback i Superligaen. (Foto: Foto: Scanpix, Reuters, Bob Strong free)

De danske fodboldmestre meddeler, at klubben er tæt på at lukke en aftale med Andreas Cornelius.

Fodboldspilleren Andreas Cornelius kan være på vej mod et overraskende comeback i Superligaen.

FC København, der sidste sommer solgte angriberen til Cardiff, meddeler på klubbens Twitter-profil, at en aftale er tæt på at være på plads.

- FC København kan meddele, at klubben er tæt på at lukke en aftale med Andreas Cornelius. Mere følger de kommende dage, meddeler FCK.

FCK meddeler ikke noget om, hvorvidt der er tale om en lejeaftale eller et køb.

Ifølge Wales Online skulle Cardiff være klar til at sælge angriberen tilbage til FCK for omkring 27 millioner kroner, langt mindre end den walisiske klub betalte for syv måneder siden.

Andreas Cornelius var i sidste sæson topscorer for FCK, som han var med til at gøre til dansk mester.

Den i dag 20-årige angriber var mest scorende af alle i Superligaen med 18 mål i sæsonen.

Han tog med succes over fra Dame N'Doye, da FCK i sommeren 2012 solgte den senegalesiske angriber.

Andreas Cornelius fik undervejs debut på A-landsholdet, og han er nået op på syv kampe og et mål på Morten Olsens landshold.

Succesen gjorde ham interessant i udlandet, og sidste sommer tog han så til Cardiff som klubbens på det tidspunkt dyreste spiller nogensinde.

Mere end 60 millioner kroner menes Andreas Cornelius at have kostet, men han har ikke fået succes i klubben, der sidste sommer rykkede op i Premier League.

Angriberen har endnu ikke scoret et mål for Cardiff, der for nylig hentede nordmanden Ole Gunnar Solskjær ind som manager.

/ritzau/