"Amatør-agtigt": Joachim B. langer ud efter Rasmus Jarlov
Liberal Alliances Joachim B. Olsen er ikke imponeret over De Konservative og Rasmus Jarlovs håndtering af sagen om miljøminister Eva Kjer Hansen. Foto: Scanpix/arkiv
Joachim B. Olsen og Rasmus Jarlov langer ud efter hinanden på de sociale medier.

Liberal Alliances Joachim B. Olsen og De Konservatives Rasmus Jarlov er kommet ud i lidt af en fight på de sociale medier.

Det er De Konservatives håndtering af sagen om miljø- og fødevareminister Eva Kjer Hansen (V), der er udgangspunkt for striden. Partiet mener ikke, at ministeren ikke har givet retvisende oplysninger om miljøeffekten af landbrugspakken. Det har mildest talt skabt drama i den blå blok, og den konservative landbrugsordfører Rasmus Jarlov føler sig åbenbart hængt ud i den forbindelse.

- Har endnu ikke forstået, hvordan V og LA begrunder vildledningen af offentligheden med, at jeg (og forskerne) er ubegavet, skriver Rasmus Jarlov på Twitter.

Til det svarer Joachim B. Olsen.

- Du er ikke ubegavet. Men du har skabt et kæmpe problem for det borgerlige Danmark.

Men det er Rasmus Jarlov ikke enig i.

- Jeg har bare holdt fast i, at en minister skal give offentligheden retvisende oplysninger. Intet andet, lyder det på Twitter.

Har aldrig været et problem før

Men den forklaring giver Joachim B. Olsen ikke meget for.

- Den måde som Kjer har præsenteret tal på. Er den samme måde som alle ministre gør det. Det har aldrig været et problem for KF før, skriver Joachim B. Olsen og han uddyber over for Ekstra Bladet:

- Det er amatør-agtigt. De problematiserer noget, som er normalt kutyme, siger han til avisen.

Rasmus Jarlov holder dog fast i, at Eva Kjer Hansens fremlagte tal er et problem.

- Nej, Joachim B. Olsen. Beregningen svarer til at lægge indtægter fra fire års selskabsskat ind i statsbudgettet for ét år og er en klar fejl, skriver han på Twitter og inviterer Joachim B. Olsen en tur forbi hans kontor, så han kan forklare ham sammenhængen.